XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

1 Kasım XRP fiyat analizi: XRP kritik 200 HO eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Kasım XRP fiyat hareketleri ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Dün akşama doğru görülen sıçrama ile XRP dolar karşısında 46 sent üzerini gördü.
  • Ardından gelen düzeltme 200 saatlik hareketli ortalama desteğine tutunamadı. Fakat 100 saatlik hareketli ortalamanın (45 sent) bu minvalde sağlan bir direnç olduğu görüldü.
  • XRP yeni güne ise yatayda başlayarak yeniden 200 saatlik ortalamayı test eden fiyat hareketleri ile başladı.

1 Kasım XRP fiyat hareketleri

Ripple tokeni XRP haftayı 46 sent bandında devam ettirirken gelen hızlı alımlar –öncesinde piyasanın desteğini test eden bir satış görüldü- XRP fiyatını 46 sente kadar çıkardı. Bu hareket kripto paranın saatlik hareketli ortalama seviyelerini yakalaması açısından oldukça kritik bir hareketti.

Ayrıca bu sıçrama hareketi 4 saatlik grafikte XRP’nin 100 HO seviyesini de test etmesini sağladı. Yukarı yönlü olarak henüz yeterli momentumu toplayamadığı anlaşılan XRP’nin düşüşünün kısıtlı olması ise yükseliş eğilimine devam edebileceğine dair bir ihtimal olarak görülüyor.

XRP’nin mevcut yatay konumunda kısa vadede yükseliş eğilimine geçmesi için ise 0,4545 dolar seviyesinde bulunan 200 saatlik hareketli ortalama üzerinde kapanışlar göstermesi oldukça önemli. Diğer yandan şu an 100 ve 200 hareketli ortalama değerlerinin arasında bulunan XRP fiyatı, alt tarafta 45 sent seviyesinde bulunan 100 HO’yu destek yaptığı görülüyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD dün bir yükseliş sinyali vermişken sonrasındaki yatay seyri satış baskısının arttığı şeklinde yorumluyor. Stokastik osilatörde ise saatlik grafikte aşırı satım bölgesine uğramadan yükselişe geçtiği görülüyor. RSI ve CCI göstergelerinin de yatay olmasına karşın olumlu seviyelerde olması öğleden sonra için XRP’de bir artışın olabileceğine dair sinyal olarak nitelendirilebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin