Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

1 Kasım Ripple analizi: XRP fiyatı için destek ve direnç seviyeleri, bir sonraki durak ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple gösterdiği dalgalanmalarla yatırımcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Son yedi günde 0,27 dolardan 0,30 dolara yükselen XRP fiyatı, bugünkü düşüşle yeniden 0,29 doları gördü.

Dün, XRP fiyatı 0.296 dolardı ve gün içinde 0,299 dolara yükseldi. Kripto para birimi bu seviyesini koruyamadı ve %2,13’lük düşüşle 0,292 dolara geriledi.

Fiyatta hemen bir toparlanma görüldü, %1,64’lük artış XRP’yi 0.297 dolara getirdi. Ardından Ripple fiyatı tekrar düştü %2,62’lik gerilemeyle 0,259 dolar seviyesine yeniden gelindi.

Bugün, XRP fiyatı dik bir düşüşe işaret ediyor. Günün başlangıcından şu ana kadar kaydedilen %1’lik zarar, kripto parayı 0,295 dolardan 0,292 dolara getirdi.

XRP fiyatı destek ve direnç seviyeleri

Ripple’ın şu anki fiyatı 0.29259 dolar. Piyasada kripto paranın fiyatını aşağı çekebilecek bir baskı var. 0,29 dolar civarında destek hissediliyor. Eğer XRP fiyatı iyileşmeye başlarsa o zaman direnç seviyesi 0,302 dolar civarında olabilir. Hesaplanan direnç ve destek seviyeleri şöyle:

Ripple, piyasada yüksek verim sağlayan kripto paralar arasında sayılıyor. Bu sebeple uzmanlar tarafından uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görülmesi tavsiye ediliyor.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin