13 Nisan Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
1 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 100 HO’nun üzerine çıkmayı başardı

1 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 100 HO’nun üzerine çıkmayı başardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Kasım Ethereum fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün yaşanan fiyat dalgalanmasından diğer kripto paralar gibi kârlı çıkarak fiyatını saatlik 100 hareketli ortalamanın üzerine taşıdı.
  • 198 dolarda bulunan 100 HO, ETH/USD için önemli bir direnç olarak duruyor.
  • Dünkü dalgalanma gösterdi ki 193 dolar civarı ETH için önemli bir destek noktası.

1 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ayın son günü alıcı ağırlıklı işlemler ile 200 doların üzerine kadar yükselen ETH/USD paritesi, bu seviyede kalmayı başaramadı. Sonrasında gelen düzeltme ile 200 doların hemen altında 100 saatlik hareketli ortalama seviyesine yerleşti.

Öğleye kadar olan hareketlerde bu seviyesini korumayı başarabilecek olan bir Ether, sonrasın 200 saatlik hareketli ortamının bulunduğu 200 dolar için yeniden hareketlenebilir.

Ana trendin düşüş eğilimini koruduğu ETH/USD paritesinde kısa vadede oldukça düşük hacimli işlemler görülürken, dün yaşandığı gibi nispeten büyük ve ani fiyat hareketleri görülebiliyor.

Bu yüzden kripto paralar için açılan işlemlere stop konulması kayıpları azaltacakken ani ve kısa süreli yükselişlerden yararlanmak için yukarı fiyatlara bir kâr al emri verilmesi kısa vadeli kazançlar için faydalı olabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD göstergesinin son fiyat hareketlerine göre zayıf da olsa yukarı yönlü bir eğilime işaret ediliyor. Saatlik stokastik göstergesi ise aşırı alım bölgesinden çıktıktan sonra yeniden yukarıya dönmesi yükselişi tetikleyici bir etki meydana getirebilir.

Bununda yanında RSI göstergesinin 50 seviyesinin üzerindeki konumu pozitif ivmeyi gösterirken CCI göstergesi de olumlu yönde hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin