0xBitcoin projesinin 3 özelliği
0xBitcoin projesinin 3 özelliği

Gerçek bir Bitcoin olmayan 0xBitcoin projesinin incelenmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok az sayıda kripto para birimi, Bitcoin ve altcoin  meraklılarının büyük çoğunluğunu üzme eğilimindedir. 0xBitcoin projesi söz konusu olduğunda görüşler oldukça farklıdır. Bu projenin bazı kilit yönleri, yatırımcıları rahatsız ediyor. Bu proje gerçek bir Bitcoin projesi değil.

0xBitcoin projesinin 3 özelliği

3- Ana kavram

Adından da anlaşılacağı gibi, bu gerçek bir Bitcoin değil. Ancak dünyanın önde gelen kripto para birimine rakip olmak isteyen bir kripto para birimi. Bu tokeni Ethereum Blockchain’i üzerine çıkarmak bir şeyleri değiştirmenin bir yolu.

Şimdiye kadar, öyle görünüyor ki, geleneksel ERC20 tokeni olmasa da, 0xBitcoin çok fazla olumlu ilgi gördü. Piyasada birçok büyük para var ve var olan büyük kripto para birimlerini denemek ve taklit etmek için projeler çıkıyor. 0xBitcoin de o momentumdan yararlanmak için çalışacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, bu tokenin madencilik yönü bazı ilginç soruları gündeme getirdi ve heyecan verici fırsatlar yarattı.

2- ERC20 tokeni madencilik

Bir ERC20 tokeni madenciliğe doğrudan bir bağlantısı olmaksızın basitçe oluşturulduğu ve yayınlandığı için ERC20 tokeni için sadece bir yol  yoktur. Bu, madencilik yönü olan bir para birimi olduğu için 0xBitcoin’i diğerlerinden ayırıyor.

Mevcut istatistiklere dayanarak, 0xBitcoin tahmini 6,15 TH/s’lik bir hash rate’a sahip. Bu oldukça ilgi çekici bir rakam. Ayrıca, para biriminin kendini yeniden düzenleme planı var ve bu tarihte toplam arzın %30’u çıkarıldı.

1- Madencilik gerekir mi?

Büyük soru, ERC20 tokenleri söz konusu olduğunda bir maden bileşenine etkili bir şekilde ihtiyaç olup olmadığıdır. 0xBitcoin söz konusu olduğunda, projenin yerli akıllı sözleşmesi kapsamında yerleşik bir madenciliği var. Hatta bu akıllı sözleşme teknolojisi ile çok çeşitli 0xBitcoin madencilik havuzları da var. Bu nedenle para birimi, ERC20 ekosisteminde “saf maden parası” olarak adlandırılıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin