Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?
Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?

17 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP grafiği olumlu sinyaller veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç günde oldukça korkunç bir grafik ortaya koyan Ripple sonunda olumlu bir görüntü çiziyor. Pazartesi günü 0,1850 dolar seviyesine gerileyen XRP dipten toparlandı ve yedi günden kısa sürede 0,1950 doları ikinci defa kırmayı başaramadı. Kripto para 2020’nin ilk ve ikinci çeyreğinde güçlü bir destek noktası olarak görülen 19 sentin üzerinde destek aramaya başladı.

Ters baş ve omuz pateninin oluşumu yükseliş momentumunu yeniledi ve XRP’yi 0,1950 dolar üzerine taşıdı. Bu haberin yazıldığı sırada 0,1955 dolardan işlem gören kripto para, alıcıların 20 sentin üstüne güçlü bir hamle yapması halinde 22 sente hızla yürüyebilir.

4 saatlik Ripple (XRP) grafiği

Kripto paranın 50 Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerinde işlem görmesi olası bir rallinin bir diğer temel göstergesi. Buna ek olarak Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satıma doğru yükselerek alım baskısının arttığını işaret ediyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Farklılığı (MACD) da kazançların yakın vadede devam edeceğini gösteriyor. MACD’den gelen yükseliş eğilimi Ripple’ı boğaların ellerine bırakıyor.

100 SMA’nın üzerinde çıkılırsa 20 sent aşılabilir ve sıradaki hedef 22 sentin üstü olur. H&S paterni böyle bir hareketin arkasındaki ana güç olacaktır. İvme düşüşe geçerse 19 sentte önemli bir destek yer alıyor.

  • Trend: Boğa
  • Oynaklık: Yüksek

Bu arada yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle milyarlarca XRP çalındığı ortaya çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin