Günün sürprizini meme coin yaptı fiyat bir gün içinde yüzde 22 arttı

Günün sürprizini meme coin yaptı: fiyat bir gün içinde yüzde 22 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu piyasanın iyi geçmesinin ardından yeni gün yine hızlı başladı. Kripto para birimleri kaldığı yerden devam ederken bazı varlıkların patlama yapması ise dikkat çekiyor. Meme coin tarafında ise bazı varlıkların atağı gözlerden kaçmadı.

2021 yılına damga vuran meme coinler, bu seneye hazırlık yapıyor. Meme coin dediğimizde aklımıza ilk olarak Shiba, Doge, Akita, Floki gibi varlıklar geliyor. Ancak son zamanlarda öne çıkan varlık Shiba Inu olmuştu. 2022 yılında pek beklentiyi karşılayamayan varlık, patlama yaşadı. 

Shiba Inu, son 24 saat içinde piyasalara liderlik ediyor. SHIB %22’den fazla patladı ve diğer meme coinler de aynı şeyi yaptı. Hem piyasaya hem diğer meme coinlere öncülük eden Shiba, iyi bir performans gösteriyor.

Meme coin piyasası hareketli Shiba Inu öncülük ediyor

Meme coin piyasası hareketli: Shiba Inu öncülük ediyor 

Shiba Inu (SHIB), meme coinler söz konusu olduğunda uzun zamandır bir trend belirleyici olmuştur. Dogecoin’in yanı sıra iki kripto para birimi, artık göz ardı edilemeyecek yepyeni bir pazarın tonunu belirliyor. Meme coin piyasa için artık önemli bir hale geldiğini görebiliyoruz. 

Shiba Inu (SHIB), bugün %22’lik büyük bir artışla piyasayı şaşırttı. Kripto para biriminin toplam kazancını son yedi gün için %34’ün üzerine çıkarıyor ve şu anda 0.000028 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca Shiba’nın yükselişi meme coin fiyatlarını da olumlu yönde etkiliyor. 

Floki Inu (FLOKI) %14 arttı, Dogecoin yaklaşık %6.5 çıkış yakaladı. En dikkat çeken ise Teddy Doge oldu. Coinmarketcap arama trendleri içinde yer alan meme coin, yüzde 30’un üzerinde artış kaydetti.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin