İki majör altcoin pazartesi günü öne çıktı: Yatırımcılar mutlu mu?

Günün öne çıkan iki varlığı XRP ve LEO fiyatlarında son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün ile birlikte Eylül ayını geride bırakacak. Performans olarak Eylül geneli pek istenilen seviyede geçilmiyor. Buna rağmen iyi bir aylık kapanış Ekim’i daha da güzel hale getirebilir. Bugün ise iki farklı varlığı ele alıyoruz. 

XRP ve LEO fiyatları bugün nasıl bir performans gösterdiğine göz atalım. XRP, token son dört ayın en yüksek seviyesine yaklaştığından Cuma günü yaklaşık %10 arttı. Hareket, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüketici güveni verilerinin 58.6’da gelmesiyle geldi. Diğer taraftan UNUS SED LEO da yeşildeydi ve bugünkü seansta %12’ye varan yükseliş kaydetti.

XRP fiyatı

Fiyatlar birkaç ayın en yüksek seviyesine yaklaştıkça XRP bugünkü seansta %10’un üzerinde arttı. Perşembe günü 0,4285 $’lık düşüş görüldü. Ardından ise günün erken saatlerinde 0,503 $’lık gün içi zirvesini gördü.

Mayıs ayından bu yana en güçlü noktası olan geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 0,558$’ın yakınında gezindi. Oradan gelen tepki satışları yeniden aşağıya gönderdi. Grafikten de görülebileceği gibi, göreceli güç endeksi (RSI) bir tavanla çarpıştığı için önceki kazançlar biraz azaldı.

LEO fiyatı

Kripto piyasasında önme çıkan bir diğer varlık ise LEO oldu. Bugünkü seansta dikkat çeken bir hareket sergileyen kripto para brimi %12’ye varan artış gördü.

LEO/USD, Cuma günü 4,69$’lık gün içi zirvesine çıktı ve 4,18$’a düştükten sonra bir günden kısa bir süre sonra toparlanmayı başardı.

Bugünkü ralli, LEO’nun 4.05 dolarlık kilit bir destek noktasından sıçramasıyla geliyor. Token şimdi 4,80 dolarlık bir tavana yaklaşıyor. Fiyat tabanından sıçramaya ek olarak, rallinin bir başka nedeni de 14 günlük RSI’nin kendi tavanını kırmasıydı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin