FTX iflası, Grayscale hakkında söylentileri güçlendiriyor…

Grayscale, ucuza Bitcoin satıyor! Sizce satın alma seçeneği mantıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatları bu yıl düştükçe düştü. Bu da tokeni takip eden çeşitli hisse senedi araçlarının değerlemelerini aşağı çekti. Ancak Bitcoin’i izleyen bir öz sermaye aracı olan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), dayandığı tokenden bile daha kötü bir performans sergiledi.

Bitcoin bu yıl şimdiye kadar yaklaşık %55 düşerken, paylaşılan verilere göre GBTC’nin bu yıl %63’ün üzerinde bir kayıp yaşadı.

GBTC ayrıca Bitcoin fiyatlarında %34 gibi rekor bir indirimle işlem görmeye devam ediyor. İndirim, pazarlık yapan yatırımcılar için potansiyel bir fırsat sunabilirken, aynı zamanda kripto pazarındaki mevcut kargaşayı da gözler önüne seriyor.

Grayscale Bitcoin Trust, %34 indirimle işlem görüyor

Coin Glass verilerine göre GBTC şu anda %34,09 rekor bir indirimle işlem görüyor. Bu, 19 ayın en düşük seviyesi olan hisse senetlerinde bile daha aşağı. Yani 12.47$ olan GBTC hisselerinin fiyatının Grayscale tarafından tutulan Bitcoin değerinden %34 daha düşük işlem gördüğü anlamına geliyor.

Buna dayanarak, eğer GBTC, Bitcoin varlıklarının değerinde ticaret yaparsa, hisse fiyatı mevcut seviyelerden %41 artarak 18.92$’a çıkacaktır.

Grayscale şu anda yaklaşık 13.11 milyar dolar değerinde 638.900 Bitcoin’e sahip. Dünyanın en büyük sahiplerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Grayscale’in diğer kripto tröstleri de indirimlerle işlem görüyor

Dijital varlık yöneticisinin Ethereum güveni (EETH) şu anda yaklaşık %34 indirimle işlem görüyor. Ethereum Classic güveni (ETC), %52,13’lük bir negatif prim oranına sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin