Elinizde yoksa tekrar düşünün: Grafikleri canlanan 2 altcoin!
Elinizde yoksa tekrar düşünün: Grafikleri canlanan 2 altcoin!

Elinizde yoksa tekrar düşünün: Grafikleri canlanan 2 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto korku ve açgözlülük endeksi son 24 saatte 8 puanlık bir artış gördü. XRP düşüş eğilimlerini geçersiz kılmak için yukarı yönlü kanalın üzerine çıktı. Chainlink de 17,7 $ seviyesini geri alırken, Supertrend alıcıları tercih ediyor.

Ripple (XRP)

Üç aydan uzun süredir yüksek likidite sunan Kontrol Noktasını (kırmızı) kaybettiğinden beri, XRP istikrarlı bir düşüş yaşıyor. Ayılar 21 Ocak’taki satışa kadar 0,7292 $’ı defalarca test etti. XRP, %32,6 düşüşle (12 Ocak’tan itibaren) 22 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Fakat son 14 gün içinde %44,4 canlanma ile XRP, EMA şeritlerini hızla boğaların lehine çevirdi. Şimdi dönüş yaşanması durumunda 0,7292 $ işaretine yakın bir taban ve ardından 0,67 $ işaretinde 20 EMA’nın görülmesi muhtemel.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP 0.7648 dolardan işlem görüyor. 55 puanını defalarca test ettikten sonra, RSI 35 puanlık bir artış gördü ve 7 Şubat’ta altı ayın en yüksek seviyesini yakaladı. Bundan sonr, herhangi bir geri çekilme muhtemelen 74’ün tekrar test edilmesine ve ardından 66’nın görülmesine yol açacaktır.

Chainlink (LINK)

LINK boğaları, kritik 25,75 dolarlık direnci (önceki destek) kaybettikten sonra kontrolü yitirdi. Böylece LINK %53,09 (11 Ocak’tan itibaren) düşerek 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine indi. Fakat fiyat bugüne kadar %39.37’lik bir iyileşme kaydettiği için boğalar nihayet 13.96 dolar seviyesinde güç kazanmış gibi görünüyor.

Sonuç olarak, LINK 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanal (beyaz) çizdi. Geçen hafta, boğalar nihayet 7 Şubat’ta kırılana kadar 17.76 dolar seviyesini test etti. Şimdi buradan herhangi bir geri dönüş, 20 SMA’nın (kırmızı) yakınında test alanları bulmamızı sağlayabilir.

Şu anda LINK 18.52 dolardan işlem görüyor. 7 Şubat’ta 68 seviyesini gördükten sonra RSI hafifçe geri çekildi. 60 seviyesinin altındaki herhangi bir düşüş, daha da derin bir gerilemeye neden olabilir. Üstelik Supertrend, alıcılar için yeşil bir bölge gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel mersin sex partner haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin