Bu gösterge, Bitcoin için yükseliş sinyali veriyor! BTC fiyat tahmini

Bu gösterge, Bitcoin için yükseliş sinyali veriyor! BTC fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), uzun vadeli bir destek bölgesinden sıçramasının ardından yükseliş işaretleri gösteriyor. Kripto kralı, daha yüksek seviyeleri test etmek için yakında yukarı doğru bir hareket başlatabilir.

BTC geçen hafta biraz artış kaydetti. 39.650 dolardan yukarı doğru hareket etti ve 44.500 dolara kadar çıkmayı başardı. Bununla birlikte, artışın tamamı önceki düşüşteki mum çubuğu içinde sınırlandı.

Bu nedenle, geçen haftaki artış Bitcoin’in yükseliş momentumuna girdiğini göstermiyor. Bununla birlikte, BTC hala 40.500 dolardan uzun vadeli yatay desteğin üzerinde işlem görüyor.

Bu gösterge, Bitcoin için yükseliş sinyali veriyor! BTC fiyat tahmini

Potansiyel geri dönüş

Günlük grafik yukarı yönlü bir görünüm sağlıyor. Grafik, Bitcoin’in yukarıda bahsedilen desteğin hemen üzerinde uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturduğunu gösteriyor.

Daha da önemlisi, MACD göstergesi, art arda daha yüksek momentum çubukları oluşturarak güçlü bir yükseliş sinyali verdi ve neredeyse pozitif bölgeye geçti.  MACD, kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamalar (MA) tarafından oluşturulur ve bu artış, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli MA’ya göre hızlandığı anlamına gelir. Pozitif bölgeye geçiş trendin yükselişe döndüğünü gösterir.

MACD en son pozitif bölgeye geçtiğinde (yeşil daireler), BTC fiyatında önemli artışlara yol açmıştı.

Bitcoin fiyat tahmini

Altı saatlik grafik de yukarı hareket olasılığını destekliyor. Bitcoin’in azalan bir direnç çizgisinden çıktığını ve sonrasında (yeşil simge) bu çizgiyi destek olarak doğruladığını gösteriyor. Bu durumların çoğunda, fiyatta bir artış izlenir.

Yukarı doğru bir hareket olursa, en yakın direnç alanı 45.850 dolarda bulunacak. Bu, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve yatay bir direnç alanıdır.

Bunun yanında, dalga sayısı da kısa vadeli bir artış olasılığını desteklemektedir.

Bu gösterge, Bitcoin için yükseliş sinyali veriyor! BTC fiyat tahmini

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin