Goldman Sachs'ın yeni sinyali, Bitcoin’i dipten satın alma fırsatı veriyor.
Goldman Sachs'ın yeni sinyali, Bitcoin’i dipten satın alma fırsatı veriyor.

Goldman Sachs’ın yeni sinyali, Bitcoin’i dipten satın alma fırsatı veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs şirketi çok varlıklı sınıflar hakkında ayrıntılı bir slayt hazırladı. Şirketin slaytındaki bilgiler Goldman’ın Bitcoin’in (BTC) yönünü belirlemek için Elliot Wave teorisini kullandığını gösteriyor. Yöntem, dalgalar halinde kendini gösteren kalabalığın psikolojisini tanımlayarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için tasarlandı.

Bitcoin düzeltmesi alım fırsatı oluşturacak

Slaytta yapılan analiz şu şekilde ifade ediliyor:

Bitcoin, Temmuz ayında V dalga III için hedefi 11.880 dolardan test etti ve tutturdu. Oradan bir geri çekilme ile 11.094 dolar civarında destek bulmalı. 10.791 dolardaki I. dalganın tepesiyle temastan kaçındığı sürece, 12.916 dolara ve 13.971 dolara doğru en fazla bir aylık yolu kaldı. Bu seviyelere ulaşmak Temmuz ayından itibaren V dalgası sayısının tamamlanması anlamına gelebilir.

Üstelik, daha geniş bir anlamda, bu, Aralık 2018’den Haziran 2019’a kadar süren trende benzeyen bir sonraki 5 dalga sayımının ilk aşaması olabilir. Başka bir deyişle, 12.916 dolar – 13.971 dolar arası herhangi bir düzeltme, 9,084 dolar seviyesinden daha fazla geri çekilmediği sürece satın alma fırsatı olarak değerlendirilmelidir.

Goldman Sachs Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Lloyd Blankfein bir Bitcoin hayranı değil ve geçen yılın sonunda Bloomberg’e BTC’nin ilgi alanına girmediğini söyleyerek hiç Bitcoin almadığını belirtmişti. Bu arada, Goldman bir yıldan fazla bir süredir Bitcoin ticaret platformu üzerinde çalışıyor, ancak platform için henüz bir başlangıç ​​tarihi yok.

Goldman Sachs slide deck by CoinDesk on Scribd

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin