Geçmiş haftanın en çok artan 5 kripto para birimi
Geçmiş haftanın en çok artan 5 kripto para birimi

Geçen haftanın en fazla yükselen 5 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük 10 token genellikle yüzde 1-2’lik hareket gösterirken, daha yeni olan paralar daha da uçucudur. Aşağıdaki beş kripto para birimi, CoinMarketCap verilerine dayanarak mevcut yedi günlük artışlarına göre sıralandı.

Geçmiş haftanın en çok artan 5 kripto para birimi

5- BaaSid

BaaSid, kişisel bilgilerin metin ve görüntülerini bölme ve dağıtma ve bunları halka açık bir Blockchain üzerinde dağıtmaya odaklanır. Bu para birimi henüz pek çok trader tarafından fark edilmedi, ancak bu durum bazı çılgın pazar hareketlerini yaşayamayacağı anlamına gelmiyor. BaaSid fiyatı son yedi gün içinde kabaca %190 oranında arttı.

4- PiplCoin

Çok özel bir ismi olan bir para birimi olan Piplcoin, Blockchain teknolojisini kullanarak yeni bir iş kartı ekosistemi oluşturmak için tasarlandı. Bazı insanlar bu teklifi fark ettiler ve bu da geçen hafta %291’lik bir değer artışıyla sonuçlandı.  Bu ürünün şu anki piyasa değeri sadece 416.566 dolar seviyesinde. Yani bu, hala top 100’ün en yüksek seviyesine ulaşması için uzun bir yol olduğu anlamına geliyor.

3- FUTURAX

FUUTRAX’ın misyonu, yatırımcıları her zaman ilk kez koyan, modern bir kripto para birimi ticaret platformu oluşturma etrafında dönüyor. Geçtiğimiz hafta, FTXT’nin fiyatı  %34,3 artarken, çoğu  IDEX  borsasından geldi. 24 saatlik bir süre içinde işlem gören 141 dolarlık bir para birimi için çok güçlü bir yükseliş trendi.

2- SuperCoin

SuperCoin geçen hafta SuperMomentum’u tecrübe etti. Özünde, SuperCoin hızlı ve anonim işlemlere odaklanır. Geçtiğimiz hafta Supercoin %393,9 oranında arttı. Ancak, ticaret hacmi ve piyasa değeri eksik. Yazma zamanında, son 24 saatte sadece 197 dolar değerinde işlem görüldü ve hepsi CoinExchange’ten geliyor.

1- Regalcoin

Regalcoin kendini bir staking platformu olarak konumlandırmayı amaçlamakta ve anonim bir şekilde de olsa Bitcoin’e çok benzer kullanım durumları sunmakta. Bu kripto para geçtiğimiz hafta içinde %414,7 oranında arttı. Bununla birlikte, yazım sırasındaki ortalama günlük işlem hacmi, CoinExchange ve YoBit’ten eşit olarak gelen 16 dolarlık bir fiyat.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin