Gala coin

GALA analizi: Kırılım sonrasında daha fazla kazanç beklenir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GALA fiyatları, çift dip kırılma ve EMA’larda yüksek bir yükseliş geçişi olasılığı ile fırlıyor. Böylece, yükseliş trendi 0,060 doların üzerine çıkışını tam anlamıyla gösterdi. Oyun tokeni için satın alma baskısı arttıkça 0,069 dolarlık genel dirence ulaşmaya hazırlanıyor. 

Öte yandan yaklanan çıkış rallisine girmeyi düşünmeli misiniz, yoksa mum kapanışı bekleyişi mi takip edilmeli?

GALA satıcıları, 19 Temmuz’da trend kontrolünü devraldı. Bu da 50 günlük EMA’dan bir düşüş trendi ile sonuçlanarak, %20’lik bir fiyat düşüşü ile 0.046 $’lık dip desteğe ulaştı. Dahası, düşüş eğilimi 20 günlük EMA’yı bile kırdı. Ancak alıcılar hızla trend momentumunu yeniden kazandı. Bu da V şeklinin tersine çevrilmesine neden oldu.

GALA analizi: Yükseliş tersine döndü

0,046 dolardan yükselişin tersine çevrilmesi, günlük grafikte 0,058 dolarda boyun çizgisi ile çift dip formasyonu oluşmasına yol açtı.

Bugün %8’in üzerinde yükseliş büyümesi, GALA fiyatını boyun çizgisinin üzerine çıkararak yapının kırılmasına neden oldu. Ayrıca, V şeklindeki geri dönüş, 50 ve 20 EMA üzerindeki yükseliş etkisini artırarak bir geçiş olayıyla konuşlandı.

Bu nedenle, günlük mum boyun çizgisinin üzerinde 0,063 dolardan kapanırsa, çıkış rallisi 0,069 dolardan genel dirence ulaşmayı başarabilir.

Tersine, günlük mumda onu boyun çizgisinin altına çeken daha yüksek fiyat reddi, koparma rallisini geçersiz kılacaktır.

Teknik Gösterge

  • RSI göstergesi: Günlük-RSI eğimi, altta yatan yükseliş eğilimindeki artışı yansıtan, orta çizginin üzerinde yükselen harekette bir yükseliş eğilimi gösterir. Ayrıca, 14 günlük SMA’daki olumlu eğilim, sağlam bir yükseliş momentumunu yansıtıyor.
  • EMAS: 20 ve 50 günlük EMA’nın yükseliş geçişi, satın alma baskısında artışa neden olacak.
  • Direnç seviyesi – 0,069$ ve 0,80$
  • Destek seviyeleri – 0.059$ ve 0.051$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin