Popüler oyun tokeni düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış işareti mi?
Popüler oyun tokeni düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış işareti mi?

Popüler oyun tokeni düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış işareti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir NFT oyunu olan Axie Infinity’nin yerel tokeni AXS düşüş eğilimi içinde işlem görüyor. Bununla birlikte token, yatay bir direnç alanı tarafından reddedildi, bu da düşüş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor.

AXS, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 166 dolara ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadarki aşağı yönlü hareketiyle Haziran ayında 11,85 dolara kadar düştü. Token o zamandan beri hafifçe sıçramış olsa da, önemli bir yukarı yönlü hareket başlatamadı.

En yakın destek alanı, Mayıs 2021’in en yüksek seviyeleri tarafından oluşturulan 9 dolarda mevcut. Fiyat 9 dolar seviyesine yakın işlem görürken, haftalık RSI düşüyor ve bu nedenle olası bir yükseliş eğilimi belirtisi gösteremiyor.

All-time high

Potansiyel sıçrama

Kripto para yatırımcısı @MTI_Trading, fiyatın bir birikim aralığında işlem gördüğünü ve yakında yükselebileceğini belirterek AXS grafiği hakkında tweet paylaştı.

AXS Movement

Günlük grafik, potansiyel bir sıçrama olasılığını desteklemektedir. Bunun iki ana nedeni, azalan bir direnç çizgisinden kopuş ve günlük RSI’daki yükseliş ayrışması.

Ayrıca, RSI 50’de işlem görüyor ve yükseliş eğilimi çizgisi (yeşil hat) hâlâ sağlam. Böyle olduğu sürece, trendin yükseliş olması mümkündür.

Bununla birlikte, fiyat 18 dolarlık direnç alanı (kırmızı simge) tarafından da reddedildi ve ardından keskin bir şekilde düştü. Trendin yükseliş olarak onaylanması için tokenin bu direnç çizgisinden çıkması gerekiyor.

Daily breakout

Kısa vadeli AXS görünümü

Son olarak, altı saatlik grafik, fiyatta düşüş eğilimine işaret ediyor. 18 dolarlık direnç alanı tarafından reddedilmenin yanı sıra AXS, Temmuz’un en düşük seviyesinden bu yana yükselen bir paralel kanalda işlem görüyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir, bu da bir arızanın muhtemel olacağı anlamına gelir.

AXS Channel

Ayrıca fiyat, kanalın ortasının altında işlem görüyor (kırmızı simge). Bir arıza meydana gelirse, daha önce belirtilen 10 dolarlık alana doğru bir düşüş beklenir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin