FTX çöküşünden bu yana borsalardan bakın ne kadar çıkış oldu?

FTX son gelişmeler: Piyasayı etkileyen borsadaki haberlerde neler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu haftanın başından beri Binance ile FTX arasında yaşan gelişmeler konuşuldu. Sonrasında ise işin altında başka sebeplerin olduğu ortaya çıktı. Kripto borsalarında yaşanılan çekişmelerden yine en çok yatırımcılar etkilendi. FTX son gelişmeler için yeni haberler ise bitmiyor.

Son olarak iflas, CEO’nın görevden ayrılması ve hack saldırısı yaşandı. İşte FTX son gelişmelerle ilgili bilmeniz gerekenler…

Haber ajansı Reuters tarafından hazırlanan bir rapora göre, iflas eden kripto para borsası FTX’ten en az 1 milyar dolarlık müşteri mevduatı kayboldu.

Reuters, bu haftaya kadar FTX’te üst düzey görevlerde bulunan iki kaynakla görüştü. Kaynaklar, Reuters’e, borsanın kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in FTX’ten gizlice 10 milyar dolarlık müşteri fonunu ticaret şirketi Alameda Research’e aktardığını söyledi.

FTX son gelişmeler ve yaşananlar

Kripto borsasında yaşanılan son gelişmelere Elon Musk’da katıldı. Twitter üzerinden düşüncelerini paylaşan Musk, Bankman-Fried ile tanıştığında “yanlış bir şeyler” olduğunu düşündüğünü açıkladı. “Sermayesi yok ve geçmeyecek. Bu benim öngörümdü. Ve kesinlikle olan buydu” dedi.

FTX son gelişmelerle ilgili bugün hack söylentisi ortaya çıktı. Konuyla ilgili bilgisi olan kişilere göre FTX hacklenmiş görünüyor. Aynı zamanda Twitter’da FTX bakiyelerinin konsolidasyonu ile ilgili cüzdan hareketlerindeki anormallikleri araştırdıkları bildirildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin