2022 yılında öne çıkan 5 kripto dolandırıcılığı…

Kötü günler bir türlü son bulmuyor: Şimdi ise FTX hack saldırısı gündemde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in iflasıyla ilgili kabus bir türlü son bulmuyor. Bu haftanın büyük bölümünde yaşananlar yatırımcıların sonunda telaş yapmadığını gösterdi. Bugün sabah gelen FTX hack saldırısına rağmen yatırımcılarının büyük çoğunluğu sakin karşıladı.

Peş peşe gelen olayların ardından büyük çöküş yaşayan piyasa artık kendini alıştırmış gibi duruyor. FTX hack saldırısı cüzdan adresinde, yalnızca iki saat içinde 83.878.63 ETH’yi (105.3 milyon doların üzerinde) topladığını gösterdi.

İki büyük kripto borsası FTX ve Binance arasındaki ve buna büyük bir FTX Token satışının eşlik ettiği son gerilimler, FTX Group’a bağlı yaklaşık 130 şirketin çökmesine neden oldu.

İflasın ardından FTX hack saldırısıyla karşı karşıya kaldı

Tüm gözler FTX’teyken, Cuma gecesi gece yarısı yapılan fon transferleri şirketin amacı hakkında soru işaretleri oluşturdu. Bazı blockchain araştırmacıları bunu iflas sürecinin başlangıcı olarak görse de, kripto ekosisteminde kötü niyetli veya harici bir saldırıya ilişkin spekülasyonlara yol açtı.

Söz konusu cüzdan adresi, FTX ile bağlantılı çeşitli uluslararası ve ABD merkezli cüzdanlardan para aldı. Bu cüzdanlar 11 Kasım Cuma günü iki saat içinde 83.878.63 ETH (105.3 milyon doların üzerinde) topladı.

FTX hack saldırısında daha fazla varlığında ele geçirildiği söyleniyor. 383 milyon dolarlık kripto tokeni borsadan çıkarıldı. Sadece bir adrese ise 166 milyon dolarlık kripto gönderildiği görülüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin