Sam Bankman-Fried'in tutuklanmasının ardından FTX token düşüş kanalından çıkamıyor!
Sam Bankman-Fried'in tutuklanmasının ardından FTX token düşüş kanalından çıkamıyor!

Sam Bankman-Fried’in tutuklanmasının ardından FTX token düşüş kanalından çıkamıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çöken kripto ticaret platformu FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in ABD’nin suç duyurusunun ardından Bahamalar’da tutuklandığı bildirildi. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere birçok kripto para birimi mütevazı kazançlar kaydederken, kripto türevlerinin yerli token’ı FTX Token, zemin kaybetmeye devam ediyor.

Gerçekten de, tüm büyük medya kuruluşlarının Sam Bankman-Fried’in Bahamalar’da tutuklandığını bildirmesinden sonra, kripto borsasının yerel tokeni, gün içinde %8,44 düşüşle ve daha da aşağılara inerek sürekli kayıplar kaydetti.

Kayıplar birikmeye devam ediyor

Son fiyat düşüşü, FTT’nin aylık tablosundaki kümülatif %3,26’lık kayıp ve %28,5’lik düşüşe katkıda bulundu. Yazım sırasında token, 1,36 dolardan el değiştiriyor ve 448.20 milyon dolarlık piyasa değeriyle kripto paralar arasında 209. sırada yer alıyor.

CNBC’nin 12 Aralık’ta bildirdiği üzere, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York Güney Bölgesi savcısı, Bankman-Fried aleyhinde Bahamalar hükümetiyle mühürlü bir iddianame paylaştı ve ardından eski FTX CEO’su tutuklandı.

Tartışmaya rağmen FTT sahibi artıyor

“Rich Dad Poor Dad”ın yazarı Robert Kiyosaki, Dogecoin (DOGE) yaratıcısı Billy Markus ve Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) dahil olmak üzere kripto dünyasında ve ötesinde birçok kişi FTX ve SBF’yi eleştirdi. FTX’in savunucusu Kevin O’Leary, çöküş nedeniyle kriptoda 9 milyon dolar kaybetti.

İlginç bir şekilde, 13 Aralık’ta alınan CoinMarketCap verilerine göre, tartışmalara ve çok sayıda uyarıya rağmen, FTT sahiplerinin sayısı Kasım ayından bu yana istikrarlı bir büyüme kaydetti ve 25.412 adrese ulaştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin