Fortune 40 under 40 listesine kripto endüstrisi damga vurdu.
Fortune 40 under 40 listesine kripto endüstrisi damga vurdu.

Fortune’un 40 under 40 listesine kripto sektöründen isimler damga vurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fortune’un 40 yaşın altındaki dünyanın en etkili 40 iş dünyası liderini bir araya getirdiği 40 under 40 listesi yayımlandı. Listede kripto para endüstrisinden pek çok genç isim yer aldı.

40 under 40: 20. sırada Coinbase CEO’su var

Fortune bu yılki listesinde, bu kişilerin finansal güçlerini değerlendirmekten ayrı olarak, 40 yaşın altındaki bu gençlerin dünyadaki etkilerini ve diğer önemli başarılarını da değerlendirdi.

Listenin kripto para alanında listelediği en etkili beş kişinin başını Coinbase’in CEO Brian Armstrong çekti. 20. sırada yer alanın Armstrong, listede Rihanna’nın (19) bile üstünde yer alıyor.

Vitalik Buterin de listede

Kripto para alanında en etkili ikinci isim ise Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin oldu.

Geçen yıla göre iki sıra gerileyen Buterin, 24 yaşında ve Fortune tarafından “Bitcoin’in ardından ikinci önemli kripto icadının mucidi olan (fiziksel olarak) zayıf vizyoner” olarak nitelendirildi.

Robinhood CEO’ları 24. sırayı kaptı

Üçüncü sırada ise sırasıyla 33 ve 31 yaşındaki Baiji Bhatt ve Vlad Tenev var. İkisi, işlem ücreti olmayan bir kripto para ticaret uygulaması olan Robinhood’ın CEO’ları.

İkisi de listenin 24. sırasında yer aldı.

Telegram’ın kurucusu 25. sıranın sahibi

Telegram’ın kurucu ortağı ve CEO’su Panel Durov ise beşinci ve son kripto influencer’ı. 33 yaşındaki Durov, listenin 25. sırasında yer alıyor.

40 under 40 listesinin ilk sırasında ise Instagram’ın kurucusu Kevin Systrom yer alıyor. Listenin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Önümüzdeki yıl bu listede daha fazla insan görebilecek miyiz? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

cryptolinenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Forbes’un Fintech 50 listesine Blockchain ve kripto para sektörü damga vurdu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin