Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük
Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük

FOMO başladı: Balinalar geliyor, Bitcoin’i dipten almak için son şans olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Bitcoin’in fiyatıyla ilgili bir çok tahmin var ve çoğunun gerçekten de boğa olduğunu bildirdik. Boğalar, nisan ayında kripto pazarına geri döndüler ve heyecanı ve her türlü bombaya dayalı BTC ile ilgili tahminleri geri getirdiler.

Bitcoin 4.200 dolara düşebilir – Kripto balinası FOMO

Şimdi, YouTube’un en önde gelen kripto analisti, kendi öngörüsüyle yeni yorumunu paylaştı. YouTube’da en popüler DataDash kanalına sahip olan Nicholas Merter, en önemli dijital varlığın yakında 4.200 dolara düşebileceğini söyledi.

Analiste göre, Nisan ayında ağır bir kripto balina FOMO’suna işaret eden önemli bir ölçüm var. Büyük BTC alıcılarını, OTC’nin yanı sıra geleneksel kripto borsalarında dijital varlık satın almaya iten güçlü bir eksiklik korkusu olduğunu söylüyor.

Büyük oyuncular arenaya giriyor

BTC işlemlerinin artan sayısının büyük oyuncuların kripto alanına girdiğinin kanıtı olduğuna ve bu sayının son boğa koşusundan bu yana en yüksek sayıya geldiğine dikkat çekti ve şu açıklamayı yaptı:

Bu kadar inanılmaz bir hacim ve fiyat hareketi sıçramasından sonra sadece biraz FOMO ve biraz alım satım görüyoruz. Ancak bu satın alma mumları (2 Nisan’da) esasen çok daha büyük ölçekli yatırımcı olan bazı kişilerin bu alandan alım yapmaya başladığının kanıtı olduğunu düşünüyorum. Ağırlıklı olarak bunlar OTC’de işlem yapmak isteyen büyük yatırımcılar.

Ayrıca analist, bu insanların OTC’den ziyade spot pazarda BTC satın almak için acele etmelerinin sebebinin çok fazla alım talebi olduğunu belirtti. Kısa vadede Merten, BTC fiyatının 6.000 dolara yükselmeye devam edeceğini ve bunun tekrar 4.200 dolara düşmesinden önce olacağını öngörüyor.

BTC’yi en düşük seviyeden satın almak için son şansın olacağını söyledi, çünkü kesinlikle büyük bir boğa koşusu olacağını tahmin ediyor.

Dailyhodl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin