Flow, yeni bir anlaşmaya imza attı, fiyatta değişiklik var mı?

Flow, yeni bir anlaşmaya imza attı, fiyatta değişiklik var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyası kendi içinde yaptığı anlaşmalarla dikkat çekiyor. Pek çok platform ve proje beraber ortaklık kurarak daha çok güçleniyor. Son olarak Flow ile USDC arasında bir anlaşma yapıldı. Hem stablecoin hem Flow tarafında anlaşma olumlu karşılandı. 

Flow, NFT ve oyun tabanlı girişimleri barındırmak için yapılmış, düşük ücretler ve yüksek hacimli işlemleri hedefleyen bir blok zinciri projesidir. Kripto para birimi ayrıca Web3 odaklı bir altyapıya sahiptir.

Piyasa değerine göre en büyük sabit paralardan biri olan USDC’nin operatörü Circle, USDC’yi Flow blok zincirinin üzerinde yerel bir varlık olarak piyasaya sürdü. Bu lansmanla USDC, Flow’un USDC’nin bulunduğu sekizinci yerel blok zinciri olmasıyla birlikte erişimini daha fazla blok zincirine genişletmeyi hedefliyor.

Flow önemli bir anlaşmaya imza attı

Circle, ABD’deki en büyük ödeme şirketlerinden biri. Şirketin başlıca ürünlerinden biri ise USDC. Circle, stablecoini NFT ve Web3 odaklı bir blok zinciri olan Flow’da piyasaya sürdü.

Flow zincirinin kullanıcıları artık USDC’yi platformda yerel olarak basabilecek ve kullanabilecek. Bu hareket, Flow’daki proje kullanıcılarının, ekosistemin merkezi olmayan uygulamaları (dApps) genelinde değer aktarmasını ve bunlardan yararlanmasını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Circle CEO’su Jeremy Allaire ise şunları aktardı: 

“Flow, kendi blok zinciri tabanlı dijital medya ve eğlence deneyimlerini oluşturan geliştiriciler, sanatçılar, yaratıcılar ve markalardan oluşan gelişen topluluklar için gidilecek yer olarak ortaya çıktı.”

Flow, anlaşma sonrası yüzde 5 değerlendi

Flow, anlaşma sonrası yüzde 5 değerlendi

Kripto para birimi yapılan anlaşma sonrasında son 24 saat içinde ortalama yüzde 5 oranında  arttı. Hatta anlık yüzde 12’yi bile geçti. Piyasa değeri ise 2 milyar doların üzerine çıktı. Grafiğe haftalık göz attığımızda Flow, %45’lik bir performans gösterdi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin