Flaş: Shiba Inu'da dip alarmı! Kötü günler geride mi kaldı?
Flaş: Shiba Inu'da dip alarmı! Kötü günler geride mi kaldı?

Flaş: Shiba Inu’da dip alarmı! Kötü günler geride mi kaldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shib Inu (SHIB) fiyatı neredeyse üç aydır düzeltme aşamasında. SHIB fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00000883 $’dan %68 kaybetti ve düşen bir kama modelinin etkisi altında hala düşüyor.  Fiyat direnç trend çizgisinden kurtulursa, bu model bir yükseliş fırsatı sağlayabilir.

Önemli teknik noktalar:

Günlük Stokastik RSI, K ve D çizgisi arasında düşüş eğilimi gösteriyor.

SHIB tokenindeki gün içi işlem hacmi 703,6 milyon dolar ve bu da %15,6’lık bir zarara işaret ediyor.

shibinu

SHIB/USD çifti bir süre önce 0,00003 dolarlık önemli desteğini kaybetti. SHIB fiyatı %16’dan fazla geriledi ve 0.000025$’a düştü. Bu yatay seviyenin ve destek trend çizgisinin birleşik desteği, yükselişin tersine çevrilmesi için yeterli talep sağladı.

Ancak SHIB fiyatı bu formasyonun genel trend çizgisinden reddedildi ve tekrar düşmeye başladı. 200 MA çizgisinin üzerinde SHIB token fiyat ticareti yükseliş eğilimini sürdürüyor. Bununla birlikte, ters tarafta, 20 MA, kripto paranın fiyatına güçlü dinamik direnç sağlıyor.

Günlük Stokastik RSI, piyasada devam eden satışı destekleyen K ve D çizgileri arasında düşüş eğilimi gösteriyor.

shibinu

0.00003 dolar direncinden reddedilen SHIB fiyatı, 0.000025$’lık mevcut düşük desteğe istikrarlı bir şekilde yaklaşıyor. Fiyat bu alt desteği de kırarsa, düzeltme rallisi uzayacak ve daha da düşük seviyelere inecek.

Aksine, düşen kama desenleri, fiyat genel direnç trend çizgisinden çıkarsa, mükemmel bir alım fırsatı sağlamasıyla bilinir.

Ortalama yönlü hareket endeksi (27) eğimi yeniden yükselmeye başladı, bu da artan satış momentumunu gösteriyor.

Teknik tablo, SHIB için genel direncin 0,00003 $ olduğunu ve ardından 0,000038 olduğunu gösterdi. Destek seviyeleri 0,25 dolar ve 200 günlük MA.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin