featured

PancakeSwap fiyat analizi – CAKE yükseliş trendine mi girecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Bitcoin’in büyük oranda değer kaybetmesiyle başlayan düşüş trendi neredeyse bütün altcoinleri de etkilemişti. CAKE tokenindeki düzeltme aşaması veya düşüş eğilimi, değerini 11 dolar civarındaki önemli bir destek noktasına kadar düşürdü. Token fiyatı hala bu seviyenin üzerinde kalmak için çabalıyor. Ancak RSI değerinde yaşanan olumlu bir geri dönüş hareketi, alıcıların yeniden aktif olmaya başladıklarını gösteriyor.

CAKE/USDT günlük grafik analizi

Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan CAKE’in yakın geçmişteki performansı veya baskın olan trendleri ne olmuştu?

CAKE 1 day

Eylül ayında CAKE tokeni, fiyatını 17.5 dolar seviyesindeki destek noktasına götüren ılımlı bir düzeltme aşaması başlatmıştı. Altcoinin fiyatı bu seviyeden geri dönmek için birkaç girişimde bulunmuştu. Ancak piyasadaki yoğun satış baskısı bu destek seviyesini kırdı. Bu kırılım da tokende daha fazla düşüş yaşanmasına sebebiyet verdi.

En yakın direnç noktası olan 12.6 doları aşmak için CAKE sağlam bir düzeltme aşamasından geçmeli. Yatırımcıların da bu iyileşme aşamasını iyi bir şekilde desteklemesi gerekiyor.

CAKE token fiyatı, 11 dolar civarındaki kritik destek noktasına düştü. Bu destek noktası yapılan grafik analizlerine göre bazı dikkat çekici rallileri başlatan 21 Temmuz ve 21 Mart tarihine kadar uzanıyor.

Son fiyat düşüşü için yapılacak yorum ise, CAKE’in bu destek noktasını üçüncü kez yeniden test etmek üzere olduğu. Buna ek olarak RSI çizgisi, grafiğinde önemli bir sapma göstererek yükselişi tersine döndürdüğünü gösteriyor.

Bununla birlikte tam tersine, köklü bir eğilimi tersine çevirmek asla kolay bir iş değildir. Bu nedenle, bu seviyede giriş fırsatları arayan kripto para yatırımcıları katı bir risk yönetimine sahip olmalıdır. Ayrıca, daha temkinli hareket etmek isteyen yatırımcılar uzun vadeli bir giriş yapmadan önce fiyatın en yakın direnç noktası olan 12,6 dolarlık seviyeyi kırmasını bekleyebilirler.

Teknik göstergeler

CAKE tokenı, önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasında düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte güçlü bir düşüş trendini gösteriyor.

Yukarıda belirtildiği gibi, günlük Göreceli Güç Endeksi düşüş bölgesinde hareket etmesine rağmen; alıcılar yönünde gücün arttığını gösteren net bir yükseliş ayrışması sergiledi.

4 saatlik grafiğin geleneksel pivot seviyelerine göre, token yatırımcıları CAKE fiyatı için en yakın direnci 11.6 dolar ve ardından 12.6 dolar seviyesinde bekleyebilirler. Öte yandan, destek noktaları ise 10,68 dolar ve 9,72 dolar seviyeleri.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin