Altcoin 2022 yılının genelinde popülerliğini kaybetti: Ticaret kaybı fazla oldu

Fintech liderleri, Cardano için yıl sonu tahminlerini açıkladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin dediğimizde aklımıza pek çok varlık gelebiliyor. Altcoin’ler için öncelikle Ethereum’u birinci sıraya yazabiliriz. Sonrasında ise Solana, Cardano, Binance Coin, Avalanche gibi varlıklar gelir. Cardano ise bu listenin önemli varlıklarından birini temsil ediyor.

2022 yılında ADA coin diğer para birimleriyle aynı kaderi paylaşarak büyük ölçüde zayıfladı. Düşüşlerle birlikte 3 dolardan sonra en düşük diplerini gösterdi. Buna nazaran ADA coin için yeni tahminler geliyor. Peki Fintech liderlerinin yıl sonu hedefleri neler?

Özellikle gelecek vaat eden Vasil Hard Fork’un ışığında, Cardano’nun fiyatı 2022’nin sonunda ne kadar işlem yapacağı konusunda birçok spekülasyon yapıldı.

Cardano 2022 senesi sonunda fiyat olarak nereye gelecek?

Fintech uzmanlarının fikir birliği, Cardano’nun fiyatının 2022’nin sonunda 0,63 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor. Ocak ayı başlarındaki tahminlerinde 2,79 dolardan düşürüldü . Daha ileriye bakıldığında, panel, 15 Temmuz’da paylaşılan bir Finder anketinin sonuçlarına göre, ADA’nın 2025’i 2.93 dolardan ve 2030’u 6.54 dolardan kapatacağını düşünüyor.

Ocak ayındaki piyasa çöküşünden önce uzman grup, ADA’nın 2022’yi 2,79 dolardan bitireceğini tahmin ediliyor. Buna ek olarak Fintech liderleri, önümüzdeki on yıl boyunca değerinde önemli bir düşüş bekliyorlar. 2030 için 6.54 dolar olan mevcut tahmin, o yıl için 58.04 dolar olan Ocak 2022’de yapılan tahminden çok daha temkinli.

Cardano, bu yıl gerçekleştirilen Vasil Hard Fork ile birlikte daha iyimser olacağı düşünülüyordu. Yatırımcılar ve topluluk fiyatın iyileştirme göstermesini bekledi. Ancak henüz 1 dolarlık psikolojik seviyesinden bir hayli uzak.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin