Finans devleri Fidelity ve Nasdaq sektöre inanıyor

Finans devleri Fidelity ve Nasdaq, bir kripto para borsasına yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası ErisX, finans devleri Fidelity Investments, Nasdaq Ventures ve diğer yatırımcılardan 27,5 milyon dolar topladı.

Finans devleri Fidelity ve Nasdaq sektöre inanıyor

Nasdaq, dünyanın en büyük ikinci borsası. ABD yatırım şirketi Fidelity ise 7,2 trilyon doların üzerinde müşteri varlığı yönetiyor. Reuters’a göre ErisX, gelecek yıl hem Bitcoin, Ethereum ve Litecoin için vadeli işlemleri başlatacak hem de spot ticaretine odaklanacak.

Nasdaq, katkılarının miktarını belirtmeden Reuters’a yatırıma katılımlarını doğrularken Fidelity, Reuters’ın basın açıklamalarına ilişkin yorumlarına cevap vermedi. ErisX’in CEO’su Thomas Chippas’a göre, yatırımın amacı personel almak ve altyapı oluşturmak ve dijital varlıklar için düzenlenmiş bir pazar geliştirmek için gerekli adımları atmak.

ErisX Borsası, Bitcoin Cash desteği de sunacak

Bu yılın Ekim ayında, perakende aracılık şirketi TD Ameritrade de yatırım şirketi DRW Holdings ve ticaret şirketi Virtu Financial’in katılımıyla ErisX’e yatırım yaptı. Ayrıca Reuters, özel sermaye şirketi Valor Equity Partners ve CBOE Global Markets Inc.’in de sonbahar yatırımına katıldığını belirtiyor. Reuters açıklamasa da Bloomberg, ErisX’in Bitcoin Cash (BCH) desteği de sunacağını duyurdu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin