MicroStrategy yeni bir Bitcoin alımı daha yaptı

Fidelity’den Tom Jessop kripto paranın “dönüm noktasına” geldiğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fidelity yöneticisi, en düşük faiz oranları ve mali teşvikin kripto sektöründe ivme sağladığını söyledi.

İvme devam edecek

Yatırım devi Fidelity’nin yöneticileri, kripto para birimi piyasasındaki ivmenin öngörülebilir gelecekte devam edeceğinden emin.

8 Nisan’da MarketWatch’a konuşan yatırım firmasının kripto bölümünün başkanı Tom Jessop, kripto paranın geleneksel finans çevrelerinde yeni bir sayfa açtığına ve işlerin sektör için bir dönüm noktasına geldiğine inandığını söyledi.

Jessop, kripto varlıklarının bir yatırım sınıfı olarak olgunlaşması ve benimsenmesinin önümüzdeki yıllarda da hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Finans müdürüne göre, geleneksel finansta son derece düşük faiz oranları olması için birkaç neden söz konusu.

Bu surum para politikalarının teşvik ettiği bir ortamla birleştiğinde, kripto piyasaları için ivme yarattı. Fidelity yöneticisi, bu ortamın yakın zamanda değişmesinin muhtemel olmadığını vurguladı.

Jessop, pandemiye yanıt olarak merkez bankaları ve hükümetlerden gelen eşi benzeri görülmemiş parasal teşviklerle anlatının daha da kötüleştiğini de sözlerine ekledi.

Pandemi başladığından beri, ABD teşvik paketleri 6 trilyon doları aştı ve bu paranın çoğu Federal Rezerv tarafından yeni basıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin