Son günlerin popüler coini Fantom’un son düşüşü düzeltme mi? trend dönüşü mü?
Son günlerin popüler coini Fantom’un son düşüşü düzeltme mi? trend dönüşü mü?

Fantom rallisi devam ediyor! FTM yükselişini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı 50.000 doların üzerinde hareketine başlarken bu hareketten Sushiswap, Oasis Network, Near Protocol ve Fantom (FTM) gibi altcoinler de çift haneli kazançlar elde ediyor.Yüksek düzeyde ölçeklenebilir blockchain platformu Fantom, son çöküşten etkilenmedi ve varlık 2,20 dolardan işlem görürken %4,69 düşüş gördü .

FTM’nin fiyatı, Kasım ve Aralık ayının ilk haftasında dip belirlemişti daha sonra 1,3 dolar seviyesinde toparlanma kaydetti. Son iki haftada %85’e yakın kazanç grafiği çizen altcoin yeni bir ATH hedefliyor.

Fantom için sırada ne var?

Fantom ağında kilitli toplam değer 5.83 milyar doları aştığından, Fantom’un fiyatı geçen hafta %61’in üzerinde muazzam bir yükseliş gösterdi. Bu yükseliş LUNA kazancından sonra en büyük ikinci kazanç oldu.

Özellikle, yazım sırasında FTM’nin TVL’si Solana, AVAX ve LUNA’ların hemen altında yer alıyordu. Son yükselişle birlikte, TVL açısından bu yükselişin devam edip etmeyeceği ile ilgili spekülasyonlar arttı.

Geçen hafta Fantom için TVL’deki %25’e yakın artış, genellikle kripto paraların uzun vadeli büyümesi için bir katalizör görevi gören altcoine artan kurumsal ilginin göstergesi diyebiliriz. Bununla birlikte, Ekim ayında zirve yaptıktan sonra USD cinsinden büyük işlem hacimleri azalmıştı. Bu durum fiyatın hâlâ kritik olduğu 2,5 doların altındayken, daha büyük oyuncuların güvenli oynadığını gösterebilir.

FTM için bir başka endişe verici eğilim, Eylül ayından bu yana Fantom HODLers’taki düşüş oldu. HODLers’ın duyarlılığı ve pazardaki zayıflıkları, ağ için olumlu bir durum değildi. Bununla birlikte, fiyat artışıyla birlikte, HODLer’lardaki artış, FTM’nin gelecekteki rallisinin anahtarı olabilir.

Ayrıca, işlem hacimlerinde ve ağdaki yeni adreslerde büyük bir artış olmadan FTM rallisi, özellikle fiyat 2,2 dolar seviyesinde düzleşirken zarar görebilir. TVL’deki artış ise kurumsal ilginin göstergesi olarak değerlendirilebilir. Kısa vadede FTM fiyatı 2 doların altına gerileyebilir fiyat devam ederse ve boğalar gelirse, altcoinden 2,3 doların üzerinde bir hareket beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin