Dogecoin (DOGE)

Dogecoin kurucusu Billy Markus sahip olduğu DOGE miktarını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Billy Markus, 2013’te popüler Doge şakasına dayanan Dogecoin’i “yaklaşık iki saat” içinde yarattı. Başlangıçta, varlığın dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin’in bir parodisi olması amaçlandı, ancak Dogecoin o zamandan beri 25 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaşmayı başardı.

Milyar dolarlık meme tabanlı kripto paranın ortak yaratıcısı Billy Markus, sahip olduğu Dogecoin miktarını açıkladı. Doğal olarak, en büyük 12. kriptonun kurucu ortağının balina büyüklüğünde bir DOGE zulasına sahip olacağına dair yaygın bir inanç vardı.

Ne balina ne de temsilci

Yakın tarihli bir röportajda Markus, yaygın inanışın aksine, bu yazı itibariyle yaklaşık 42.000 dolar değerindeki 220 bin DOGE’ye sahip olduğunu açıkladı.

Dogecoin kurucusu, öncü meme coin projesindeki yerini daha da netleştirdi. Markus’a göre, o artık sadece bir DOGE topluluğu üyesi.

Dogecoin Kurucusu Billy Markus, sahip olduğu DOGE miktarını açıkladı
Billy Markus

Billy Markus, Dogecoin Vakfı adına konuşmadığını veya onunla çalışmadığını ve bu nedenle projenin temsilcisi olarak görülmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Dogecoin kurucusu neden bir DOGE balinası değil?

DOGE’nin son kazanımları kurucu Billy Markus’un zoruna gidiyor çünkü 2015 yılında bir Reddit grubuna DOGE varlıklarını “kullanılmış bir Honda Civic” karşılığında sattığını açıklamıştı.

Markus’a göre, bu, kendisi işten çıkarıldıktan sonra oldu ve o sırada azalan varlıkları nedeniyle korkmuştu. Haziran 2015’te Dogecoin, yaklaşık 0,0018 ABD doları değerindeydi. Bu yazının yazıldığı sırada DOGE, o zamandan bu yana yaklaşık 1.000 kat kazanç elde ederek 0.189 dolardan işlem görüyor.

Billy Markus’un DOGE hikayesi, HODLer’ların ders almayı çok seveceği bir hikayedir. Çıkarılacak ders ise ‘ne olması gerektiğine bakmaksızın hissenizi koruyun’.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin