Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?
Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Etoro Kripto Uzmanı: “Cardano Yatırımcıların Tercihi Oluyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Etoro Group kripto uzmanı Simon Peters, Cardano ‘nun (ADA) Bitcoin (BTC) yerine yatırımcıların bir numaralı tercihi haline geldiğini söylüyor.

Simon, özellikle “Bir sonraki Bitcoin mi? bilinmez ama Yatırımcılar yeni trend olarak kripto para birimi Cardano (ADA)’ya akın ediyor ” ifadelerini kullandı.

Simon, bunun, Bitcoin fiyatının kripto pazarındaki en yüksek seviyelerinde nasıl daha hızlı arttığına dayanarak söylediğini söyledi. Şu anda, BTC 50.000 $ ‘ın üzerinde duruyor, bu önceki yılların aksine çok maliyetli görünüyor.

BTC fiyat artışı, birçok kripto yatırımcısının Bitcoin’e alternatif olarak diğer dijital varlıklara bakmasına neden oldu.

Ayrıca, geçen ay, ADA ticarette yaklaşık % 157 oranında nispi bir artış yaşadı. Cardano’nun % 157’lik yükselişi, tüm zamanların en yüksek seviyesi 1,45 $ ‘ı kaydettikten kısa süre sonra gerçekleşti.

Simon, ADA dışında yatırımcıların ilgisini çeken diğer tokenlerden de bahsetti. Kesin olarak IOTA (MIOTA) ve Tron’a (TRX) dikkat çekti:

Yatırımcılar bir sonraki Bitcoin’i arıyorlar, yani Cardano’nun ADA, IOTA ve Tron gibi daha ucuz coinlere yatırım yapıyorlar ve bunların hepsi 1 $ civarında fiyatlandırılıyor.

CoinGecko’ya göre ADA, yazı yazılırken 24 saatlik işlem hacmi 4,7 milyar $ ile 1.12 $ seviyesinde duruyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin