featured

ETHPad Alternatifi Olan Yeni Bir Ekosistem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETHPad projesinin bir benzeri olan BSCPad, Binance ekosistemi üzerine inşa edilmişti. ETHPad platformu ise Ethereum altyapısı üzerinden kullanıcılarına oldukça gelişmiş ve kolay kullanılabilir bir başlatma paneli vadediyor. BSCPad, vadettiği olanaklarla kısa süre içerisinde dünyanın en iyi launchpad platformlarından biri haline dönüşmüştü. ETHPad ise temel olarak deflasyonist bir proje olarak dikkat çekiyor. ETHPad platformunun alternatifi olan Bhero.com halka açık token arzı işlemlerinde FMA uyumlu yasal başlatma paneli olarak girişimcileri destekliyor.

Ethereum Tabanlı Halka Arz Platformu: ETHPad

ETHPad, Ethereum tabanlı EIP-1559 güncellemesiyle modellenen kripto halka arz platformudur. Platform deflasyonist bir modeli benimsediğinden kendine özgü bazı kurallar sunuyor. Platform üzerinden yapılacak Token satışları %10 oranında bir ücrete tabii. Bu %10’luk dilimin %2,5’luk kısmı tamamen yakılıyor.

%7,5’lik bölüm ise ETH stake eden yatırımcılara paylaştırılıyor. Bununla birlikte platform, %25 oranında stake eden kullanıcılara cazip teklifler sunuyor. Yatırımcı %25’lik yakma ücreti yükümlülüğüne tabii olarak 21 gün boyunca sahip olduğu kripto değeri stake ederse, kilitlediği token’ları geri alabiliyor.

ETHPad projesi, güncellemeler ve yenilemelerle birlikte interaktif gelişmeyi sürdüren bir platformdur. Bu doğrultuda ETHPad topluluğu, deflasyonist çizgiden uzaklaşamadan yeni modeller ve projelerle platformun gelişeceğini açıkladı. Tüm bunlara ek olarak platformun EIP-1559 güncellemesi ile açılması maliyet açısından da kullanıcılara önemli bir avantaj vadediyor. EIP-1559 sayesinde yatırımcılar çok daha düşük maliyetlerle değişim ve transfer işlemleri gerçekleştirebiliyor.

ETHPad Platformu ve BHero Projesinin Vadettikleri

ETHPad platformu, her şeyden önce EIP-1559 güncellemesinin sunduğu avantajlarla ön plana çıkıyor. Ağ tıkanıklığının son derece düşük olduğu bu güncelleme, maliyetlerin de önemli düzeyde düşmesine sağlamaktadır. Bununla birlikte ETHPad benzeri bir proje olan ve blokzincir teknolojisine yeni bir soluk kazandıran BHero platformu da sunduğu yeniliklerle yatırımcılara birçok avantaj vadetmektedir.

Oldukça gülü, iddialı ve dinamik bir topluluk olan Bhero, FMA uyumludur. Platform, temel olarak bir yasal başlatma panelidir. Dolayısıyla halka arz gibi durumlarda token’ların düşük maliyetlerle yatırımcılarla buluşmasını sağlar. Kripto para borsalarında olduğunun aksine BHero, herhangi bir dalgalanma olmadan işlem yapabilme imkanı sunar.

Ekosisteme özgü olan BHAT Token’ı, platform içerisinde işlem yapabilme imkanı sunmaktadır. BHAT Token’ını stake eden kullanıcılar platform üzerinde sunulan çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor. Ayrıca BHero projesi, NFT geliştiriciler ve NFT yatırımcıları için de bir dizi avantaj vadediyor. Bu avantajların başında platformun sunmuş olduğu danışmanlık ve tavsiye desteği yer alıyor.

Bhero, token halka arzında ve NFT üretiminde yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi adına güçlü bir altyapıya da sahiptir. Tamamen yasal olarak FMA uyumlu biçimde hizmet sunan BHero, kripto teknolojilerinden farkındalık yaratmaya odaklanıyor. Aynı zamanda platform, yeni projeler için kuluçka olanakları da sağlıyor.

BHero’nun vadettiği bir diğer avantaj ise okenomik kurulum ve yürütme yapabilme imkanı sunmasıdır. Böylelikle girişimciler DeFi projelerini hayata geçirerek BHero ağı tarafından sunulan olanaklardan faydalanabiliyor. Elrond ekosistemi içerisinde hizmet sağlayan BHero projesinde işlem yapabilmek için kullanıcıların; Elrond, Maiar ve Ledger dijital cüzdanlarından birine sahip olmalıdır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin