Ethereum 2 bin doların altına düştü - işte yeni bir artışı tetikleyebilecek şey
Ethereum 2 bin doların altına düştü - işte yeni bir artışı tetikleyebilecek şey

Ethereum’da sıcak gelişme: Artık ERC-20 tokenlarını gizlilik koinlerine dönüştürebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Secret Network blogundan yapılan bir duyuruya göre, “Gizli köprü” isimli yeni protokoller artık Ethereum ana ağında yayında. Gizli Ethereum Köprüsü, Monero (XMR) ve Zcash (ZEC) ile benzer şekilde çalışabilen bir amaç olan ETH ve diğer ERC-20 tokenlarından programlanabilir gizlilik tokenları oluşturmak için tasarlandı.

ERC-20 varlıklarının “gizli” versiyonları

Secret Network’e göre köprü, desteklenen varlıkların şifrelenmiş Gizli Toeknlara (SCRT) anında dönüştürülmesine ve bunları en yüksek gizlilikle işlem yapmak için kullanmasına izin veriyor.

Ayrıca onunla yapılan işlemler ve sözleşmeler sadece sahibi veya görüntüleme anahtarı ile yetki verilen herkes tarafından görüntülenebilir. Bununla birlikte, özelliklerini XMR ve ZEC’den farklı kılan şey, ERC-20 tokenları gibi programlanabilir olması.

ETH’nin yanı sıra, protokol tarafından desteklenen diğerlerinin yanı sıra AAVE, BAND, LINK, YFI, COMP, DAI, MKR, USDT dahil olmak üzere 14 ERC-20 tokenı bulunmaktadır. Kullanıcılar bu tokenlardan kendi secretETH, secretDAI veya köprü tarafından desteklenen herhangi bir varlık türünü anında basabilirler.

“Köprü madenciliği”

Gizli Ağ’ın üzerinde çalıştığı bir sonraki adım, ‘köprü madenciliği’ özelliğinin piyasaya sürülmesidir. Şimdilik ekibin planı, kullanıcıları önce köprünün işlevlerine alışmaya teşvik etmektir.

‘Köprü madenciliği’ özelliği, diğer likidite madenciliği havuzlarına çok benzer bir şekilde çalışacak. Bir kullanıcının SCRT ödül sisteminden almaya hak kazanabilmesi için ETH veya ERC-20 tokenını akıllı bir sözleşmeye kilitlemesi yeterlidir.

Secret ayrıca, SCRT’ye likidite sağlamaya yardımcı olmak için bir Otomatik Piyasa Yapıcı (AMM) geliştirdiklerini duyurdu. Henüz güncelleme yok, ancak birincil işlevinin kullanıcıların SCRT tokenlarını değiştirmesini kolaylaştırmak olduğunu belirttiler.

Secret Network “Gizli Ağ”

Secret Network, dijital varlık sahiplerinin gizliliğini artıran protokoller geliştirmeye odaklanan bir blok zinciri topluluğudur.

Herkes Gizli Ağ topluluğunun bir parçası olabilir. Topluluk sürekli genişledikçe, kripto para şirketleri ve geliştiricileri tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin