Ayılar, Ethereum fiyatını aşağıya çekebilir: Takip edilmesi gereken seviyeler…

Ethereum’da neler oluyor? Haftalık kazanç ve arz artışı sürüyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’e alternatif olarak piyasaya giriş yapan Ethereum, çıktığı günden bu yana ikinciliği kimseye kaptırmadı. Sürekli gelişen ve geliştirilen altcoin’lerin lideri, 2021 yılında hak ettiği değeri buldu. Ancak yatırımcılar daha fazlasını bekliyor.

Ether geçen haftadan bu yana ciddi bir momentum yakaladı. Üzerindeki teri atarak koşusuna başlayan varlık şimdilerde 1.500 doları devirdi. Bu ilerleyişi ise büyük birleştirme için yapılan teste borçlu.

Altcoin’ler, geçen hafta Ethereum’un (ETH) pakete liderlik etmesi ve anlık olarak 1.500 doları geçmesiyle sağlam bir gösteri yaptı. Öte yandan, Bitcoin’in performansı nispeten düşük kaldı.

Ethereum haftaya hızlı başladı

Ethereum (ETH), son 8 ayda tarihinin en kötü piyasa düzeltmelerinden birine tanık oldu. Dünyanın en değerli ikinci kripto varlığı, son kripto kışında değerinin %80’inden fazlasını kaybetti. Ancak, ETH son birkaç gün içinde geri döndü. Sonuç olarak, Ethereum ağındaki genel kârlı arz yaklaşık %7,8 arttı.

Glassnode’un verileri, karlı ETH arzının Pazartesi günü %56’ya ulaştığını ve bu Haziran 2022’den bu yana en yüksek seviye olduğunu gösteriyor. Rakam, ETH arzının %90’ından fazlasının kârda olduğu Kasım 2021’e kıyasla hala önemli ölçüde düşük.

Geçen ay boyunca, dolaşımdaki Ethereum arzının yaklaşık %7,8’i zincir üzerinde işlem yaptı ve el değiştirdi. Glassnode, kârdaki toplam ETH arzı, mevcut fiyat rallisinden önce %41’lik düşük seviyelere ulaştıktan sonra şimdi %56’ya yükseldi.

Ek olarak, ETH ağındaki balina işlemleri arttı. 19 Temmuz 2022’de bir kripto adresi, değeri 150 milyon doların üzerinde olan 100.000 ETH’yi bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin