Ethereum'da ciddi hareketlilik var! ETH fiyatı patlamaya hazır mı?
Ethereum'da ciddi hareketlilik var! ETH fiyatı patlamaya hazır mı?

Ethereum’da ciddi hareketlilik var! ETH fiyatı patlamaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi analitik firması Santiment’ten gelen yeni veriler, kripto borsalarına büyük bir Ethereum akışı olduğunu gösteriyor. Santiment’e göre, daha dün, son 11 ayda borsalara günlük en yüksek Ethereum girişi miktarı kaydedildi. Bununla birlikte, 220.000’den fazla ETH, çeşitli cüzdanlardan kripto borsalarına aktarıldı.

Santiment, Ethereum kâr alımlarının devam ettiğini söyleyerek şunları kaydetti:

“Nisan ayından bu yana en büyük ETH kâr alma ve zarar işlemlerini görüyoruz. Bu koşullarda dikkatli olun.”

Duyarlılık grafiği ayrıca, kâr alma oranının Nisan 2022’den bu yana en yüksek olduğunu açıklıyor.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1545047792837529603

ETH %12 yükseldi

İkinci en büyük kripto para biriminin fiyatı, kripto çöküşü sırasında 1.000 doların altına düşmüştü ancak altcoin bu hafta güzel kazançlar kaydetti.

Ethereum bu hafta yaklaşık 1.070 dolardan işlem görmeye başladı. İlginç bir şekilde, dijital para birimi bu hafta fiyatı 1,216 dolara yükseldiği için %12’nin üzerinde yükseldi.

Varlık şu anda 1.215 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %6,7 arttı. ETH fiyatındaki artıştan bazı faktörler sorumludur. Ancak en önemlisi Celsius Network’ün, Sam-Bankman Fried’in FTX’inden kurtarma fonları aldıktan sonra Bitcoin kredisini ödemesidir.

Ethereum balina hareketleri

Bu arada, Ethereum’daki yükselişin nedeni balinaların dipten ETH alımı gerçekleştirmesi olabilir. Veriler, kripto para değerinde %39’luk bir düşüşün ardından kripto para birimini biriktirmekten yararlanan 100 ila 100.000 ETH arasında tutan adres sahiplerine özeldi. Bu adreslerin elindeki ETH bakiyesi, ETH’nin toplam arzının %1,1’ini artırdı. İlginç bir şekilde, kripto para biriminin değeri fırlamaya devam ettikçe birikim çılgınlığı yavaş yavaş karşılığını veriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin