0,1 ETH üzerinde tutan Ethereum adresleri rekor seviyeye ulaştı
0,1 ETH üzerinde tutan Ethereum adresleri rekor seviyeye ulaştı

Ethereum vakfı yine tepeden sattı, Kimsenin bilmediklerini mi biliyorlar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Görünüşe göre, Ethereum Vakfı inanılmaz trader’lar istihdam ediyor. Bir kez daha, en tepede para çekmeyi başardılar. 16 Kasım’da ETH, tüm zamanların en yüksek değeri olan 4891 dolardı. Ertesi gün, Ethereum Vakfı, Kraken’e 20.000 ETH gönderdi ve sattı. Bu durum şüpheli mi? ilk kez olduğunda değil gibiydi, ama aynı sihirli hareketi ikinci kez yapıyorlar.

Twitter’da Edward Morra adıyla geçen profesyonel bir trader, ticareti ilk fark eden kişi oldu. “ETH vakfının en tepede (tekrar) para kazandığını dostça hatırlatma. ETH o zamandan beri %40+ düştü” dedi. Morra ayrıca, satıştan bu yana ETH’nin fiyattaki keskin düşüşünü gösteren bir grafik de paylaştı.

Üstüne üstlük, Ethereum Vakfı gas ücreti olarak yalnızca 20 dolar ödedi. Bu, hepsinin en etkileyici başarısı olabilir.

Bugün, Ethereum Vakfı’nın cüzdanı, mevcut fiyatlarla yaklaşık 835 bin dolar olan 353.318 ETH’ye sahip.

Kurumun önceki satışları hakkında ne biliyoruz?

Morra’ya geri dönersek, Twitter takipçileri ona bu bilginin bu saatten sonra kendilerine bir faydası olmadığını söylediler. Tüccar dünyayı şaşırttı ve görünüşe göre Morra, gerçekleştiği sırada ticaret hakkında tweet attı. Sadece bu değil, onları uyardı, “Bu yıl 17 Mayıs’ta tabloda işaretlenen 35 bin ETH’yi nakde çevirdiler.”

https://twitter.com/edwardmorra_btc/status/1458889673275756554

Grafikte görebileceğiniz gibi, 17 Mayıs’ta ETH fiyatı önceki zirvesine yakındı. Ethereum Vakfı satıldıktan sonra, ETH aylarca düşüş eğilimi gösterdi. Bu bir tesadüf mü? Vakıf büyük tüccarlar istihdam ediyor mu? Yoksa bu hikayede başka bir şey mi var? Bireysel ETH sahiplerini zarara mı uğrattılar? Ethereum Vakfı, dünyanın geri kalanının bilmediği bir şey mi biliyordu?

İlk satış sırasında gazeteci Colin Wu ticareti vurguladı ve “Ethereum Vakfı, 17 Mayıs’ta Kraken Borsasına 35.000 Eth aktardı. Vitalik, balonların 20 Mayıs’ta sona erebileceğini söyledi.” Hareketi analiz eden Wu, “Bu normal bir operasyon ama aynı zamanda Vakfın ayı piyasasının yaklaştığını düşündüğü anlamına geliyor” dedi.

Bu işlem için gaz ücreti 0,00240474 ETH veya yazı yazılırken 5,66 dolardı.

Her neyse, Ethereum Vakfı Nedir?

Ethereum’un resmi sitesine göre:

“EF bir şirket değil, hatta geleneksel bir kâr amacı gütmeyen kuruluş da değil. Rolleri Ethereum’u kontrol etmek veya yönetmek değil ve Ethereum ile ilgili teknolojilerin kritik gelişimini finanse eden tek kuruluş olarak çalışmıyor. EF, çok daha büyük bir ekosistemin parçası.”

Ethereum Vakfı, Ekosistem Destek Programı ve Burs Programı aracılığıyla geliştiricilere fon dağıtıyor, Devcom’u ve daha fazlasını organize ediyor. Tüm bunları yapmak için, kesinlikle bir miktar itibari para birimine ihtiyaçları var. Ticaret bu açıdan mantıklı.

Ancak soru şu ki, bir piyasanın geleceğini biliyorlar mıydı? Ve eğer biliyorlarsa, bu sonuca teknik ve Blockchain analizi yoluyla mı yoksa… başka yöntemlerle mi ulaştılar?

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin