İşlem ücretlerinin artması Ethereum’un sonunu mu hazırlıyor?
Ethereum son 5 ayın zirvesinde!

Ethereum son 5 ayın zirvesinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum sonunda 250 dolarlık direnci kırdı ve 260 doların üstüne çıktı. Bu sayede Ethereum son 5 ayın en yüksek değerini gördü. Ethereum yazının kaleme alındığı saatte 263 dolardan işlem görüyor.

Ethereum, Bitcoin karşında da değer kazanıyor. Uzun zaman sonra ETH/BTC kuru 0.00277 BTC’yi geçti. ETH/BTC paritesi, en son 18 Şubat 2020’de bu değeri görmüştü. Bu sayede Ethereum, Bitcoin karşısından 2020 yılı içerisinde en yüksek değerine ulaşmış oldu. Aşağıdaki grafikte ETH/BTC paritesindeki değişimi görüyoruz.

Ethereum son 5 ayın zirvesinde!

DeFi çılgınlığı ve Ethereum 2.0 güncellemesi derken Ethereum fiyatlarında istenilen seviyede değer artışı bir türlü sağlanmıyordu. Sonunda Çin’den gelen haber Ethereum’un 250 dolarlık direnci kırmasına yardımcı oldu. Çin ulusal blokchain ağı BNS, Ethereum blockchain’ini destekleme kararı aldı. Konuyla ilgili duyurunun yapılmasının ardından Ethereum 260 doların üstüne çıktı. BNS, Ethereum blockchain’i hariç 5 public blockchain’i de destekleyeceğini duyurdu. BNS tarafından desteklenen diğer blockchain’leri merak eden okuyucularımız linke tıklayabilir.

Ethereum’da yaşanan hareketlilikte balinalar da boş durmadı. 135 bin adet ETH, borsalara kaydırıldı. Muhtemelen yükselen pariteyi değerlendiren balinalar yüklü Ethereum satışında da bulundu.

Ethereum 250 doların üstünde tutunabilirse Ethereum değer kazanmaya devam edebilir. Ethereum ile birlikte altcoinlerin de canlandığını görüyoruz. Chainlink, Zilliqa, IOTA, Stellar ve Bitcoin Cash fiyatlarında %4 ve üzeri değer artışı yaşanıyor.

Bitcoin fiyatları da 9,500 doların üstüne çıktı.

Cryptopotato.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin