featured

Ethereum, SAND, Chainlink – 26 Aralık altcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcılar dört gözle yükseliş haberleri bekliyorlar. Geçen hafta iyi oranlarda toparlanmalar yaşayan, Ethereum ve Chainlink 24 Aralık tarihinde iki haftanın en yüksek seviyelerini gördüler. En gözde altcoin olan Ethereum 4.000 dolar seviyesinde tutunuyor gibi görünüyordu. Şimdi ise direnç noktasını test etmeye çalışıyor.

Son zamanlarda yatırımcılar için gözde olmayı başaran altcoin SAND ise grafiğinde terse dönüşü ifade eden yükselen bir kama şekli oluşturduktan sonra 26 Aralık tarihinde üç haftanın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

Ethereum (ETH)

Son dokuz gün içinde, ETH bir yukarı kanala salınım yaptı. Böylece çok önemli bir seviye olan 4000 dolarlık destek noktasını geri aldı.

ETH, 17 Aralık tarihindeki en düşük seviyesinden bugüne yaklaşık olarak %11,9 oranında bir büyüme kaydetti. 25 Aralık tarihinde ise iki haftanın en yüksek seviyesini gördü. Ayılar son iki günde iki kez test etti. Ancak boğalar fiyatı 4000 dolar seviyesinin üzerinde tutmayı başardı.

Ralli, üst kanal ve 200-SMA ile çakışan 4.156 dolar seviyesinde direnç noktası bulmaya devam etti. Şimdi, ise acil test desteği 4.000 dolar seviyesinde kaldı.

Bu yazının yazıldığı sırada ETH 4.038 dolardan işlem görüyor. RSI, 66 puana ulaştıktan sonra bir geri çekilme gördü ve şimdi 48 puanın yakınında. Ancak, OBV yükseliş trendiyle uyuşmadı. Ayrıca ETH için daha geniş yönlü güç, ADX’e göre büyük ölçüde zayıf kaldı.

The Sandbox (SAND)

5 Aralık tarihinden bu yana altcoin SAND, 4 saatlik grafiğinde aşağı kanala düştü. Boğalar üst kanalı defalarca test etti fakat bunun sonunda kanal aşağı bir kopuş gördü.

SAND boğaları, grafiğinde bir geri dönüş işareti olarak yükselen bir kama şekli oluşturduktan sonra çok önemli bir seviye olan 6,03 dolarlık desteği geri aldığı için %38.2 Fibonacci direncini geçmeyi başardı. Sonuç olarak, 26 Aralık tarihinde ise üç haftanın en yüksek seviyesini gördü.

%61.8 Fibonacci seviyesi güçlü bir direnç noktası olarak duruyordu. Buradan yaşanacak herhangi bir aksilik ile 6.03 dolar seviyesinin yakınında test desteği görecektir.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 24 saatlik içerisinde %7,35 oranında bir kazanç kaydettikten sonra 6.7141 dolar seviyesinden işlem görüyor. RSI 71 seviyesindeydi ve geniş bir yükseliş eğilimi sergiledi. Aşırı alım RSI tehdidi ve geri dönüş modeli göz önüne alındığında, kısa vadeli bir gerilemeye tanık olmak doğal olacaktır.

Chainlink (LINK)

9 Aralık tarihinde grafiğinde düşüş eğilimi gösteren bir kama kırılımına tanık olduktan sonra, fiyat hareketi aşağı kanala geçti. Sonuç olarak destek noktasını son 13 günde yaklaşık yedi kez 17.7 dolar seviyesinde test etti. Bununla birlikte altcoin, son 11 gün içinde 15 Aralık tarihindeki düşük seviyesinden beri %29.68 oranında bir düşüş kaydetti.

Bu aşamada, LINK 4 saatlik grafiğinde çift dip oluşturdu ve beklenen bir çıkış gördü. Buna göre, Supertrend al sinyalleri vermeye devam etti.

altcoin LINK

22,2 dolar seviyesindeki direnç noktası, daha fazla yükselişten önce bir test noktası olarak duruyordu. Bu yazının yazıldığı sırada, altcoin LINK 22,7 dolar seviyesinden işlem görüyor. RSI, yükseliş tercihini ima ederek 63 işaretinin yakınında sallanıyor. Ayrıca DMI, boğaları tercih etti ve yükseliş momentumu ile rezonansa girdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin