featured

DOGE, ELON, SHIB fiyat analizi – Şaka coinleri Noel rallisine hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği coinler olan şaka (meme) coinleri DOGE, ELON ve SHIB fiyat analizleri nasıl oldu? Şaka coinlerde yaşanan son düzeltme aşaması ile fiyatlarında önemli bir düşüş yaşandı. Bu düşüş değerlerinin yarısından fazlasını kaybetmelerine neden oldu. Bununla birlikte, bu birimler yeni bir ralli başlatmak için güçlü talep baskısı olan önemli destek noktalarına düştüler.

Dogecoin

RSI boğa sapması şaka amaçlı üretilen coin DOGE’de talep baskısının ipuçlarını veriyor

En son 14 Aralık tarihinde Dogecoin fiyatı tek bir gün içinde %30 oranında artmış ve 0.193 dolar civarındaki en yakın direnç noktasını kırmaya çalışıyordu.

şaka coin DOGE

Bununla birlikte, bu ralli yüksek fiyatı uzun süre bu seviyede tutamadı. Hemen ardından 0.16 dolar seviyesindeki destek noktasına geri dönmüştü. Bu ikinci yeniden test etmeden sonra, kripto para birimi 0.193 dolar seviyesindeki direnç noktasına meydan okumaya tekrar hazır.

Parite, 20 günlük EMA’nın dinamik direncini olası destek noktasına çevirmeyi başardı. Ayrıca, günlük Göreceli Güç Endeksi (51) grafiğinde belirgin bir yükseliş farklılığı göstererek piyasadaki alıcılarının artan hakimiyetini gösteriyor.

DOGE token başka bir direnç noktasını kırmaya çalışıyor

ELON

Son düzeltme aşaması ile günlük zaman çizelgesi grafiğinde azalan bir üçgen deseni oluşturan Dogelon Mars tokenidir. Bu model genellikle fiyat 0,00001 veya 0,168 Fibonacci düzeltme seviyeleri olan boyun çizgisinden düştüğünde daha fazla satışı teşvik eder.

Bununla birlikte, bu tokenin iyi bilinen bir borsada yani Gemini ve HuobiGlobal’de son listeleme duyurusu fiyatında parabolik bir ralliye neden oldu. Sonuç olarak ise fiyat modelinde bir yükseliş kırılması yaşanmasına neden oldu.

ELON coini alt destekten yaklaşık %70 oranında yükseldi. Şu anda 0.0000018 dolar seviyesindeki güçlü bir direnç noktasıyla karşı karşıya. Fiyat eğer bu direnci kıramazsa,  0,0000013 dolar veya 0,00001 dolar seviyelerindeki destek noktalarına geri dönebilir.

Bu son ralli ile token fiyatı, günlük zaman çizelgesi tablosunda önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) yükseliş hizalamasını geri aldı. Ayrıca, token  piyasada daha da fazla alıcı çeken 20 ve 50 EMA’lık bir yükseliş geçişini gösteriyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi(64) ise değerinde önemli bir sıçrama göstererek devam eden ralliyi destekliyor.

SHIB

SHIB tokeni, %30 oranında bir büyüme göstererek 0,0000375 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı.

Kısa süre önce, altcoin fiyatı 0,00003 dolarlık destekten yoğun talep baskısı yaşamıştı. Parite, fiyatta V şeklinde bir toparlanma başlattı. Sonuç olarak ise son 4 dört günde %26 oranında değer kazandı.

23 Aralık tarihinde token fiyatı, 0,0000375 dolarlık direnç noktasını kırarak kripto para yatırımcıları  için başka bir giriş fırsatı sağladı. Ancak fiyat şu anda bu yeni destek seviyesini yeniden test ediyor. Bu da devam eden ralliyi güçlendirecek.

Yatay direncin yanı sıra token fiyatı da 50 günlük EMA hattını geri almaya çalışıyor. Ayrıca, günlük Göreceli Güç Endeksi (51) nötr bölgenin üzerine çıkarak fiyatta yükseliş olabileceği hissini uyandırdı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin