Cardano (ADA) kurucusu Hoskinson Cardano ağı için 2022 vizyonunu anlattı
Cardano (ADA) kurucusu Hoskinson Cardano ağı için 2022 vizyonunu anlattı

Cardano (ADA) kurucusu Hoskinson Cardano ağı için 2022 vizyonunu anlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun şirketi IOHK’nın Kurucu Ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, vizyonunu ve IOHK’nın 2022’de Cardano’ya yönelik hedeflerini açıkladı.

Charles Hoskinson 2022’den ne bekliyor?

Noel arifesinde yayınlanan bir YouTube videosunda Hoskinson, Cardano’da uçtan uca mikrofinans işlemleri gerçekleştirmekten bahsetti. İşte ilk önce istediği şey:

“2022’nin ikinci yarısı için hedefim, Cardano’da uçtan uca bir mikrofinans işlemi elde etmek için tüm parçaları nasıl bir araya getireceğimi bulmak. Böylece Kenya’da veya blok zinciri tabanlı bir kimliğe ve kredi puanına sahip bir yerde gerçek bir kişi için, diğer tarafta sabit para, Cardano yerleşim rayıdır. Eşler arası, kişiden kişiye, basit bir şekilde bir kredi sistemi oluşturmak.”

Açıklamalarından kesinlikle bir şey çıkıyor, Afrika Hoskinson’un gelecek yıl için vizyonunda hayati bir rol oynuyor. Bu, geleneksel finansta devrim yaratabilir. Hoskinson açıklamalarına şöyle devam etti:

“İzinsiz ve bir kez oldu mu onu kapatamazsınız. Bin sohbet açar, [gibi] iyi bir kimlik nedir? İyi bir kredi puanı nedir? Afrika’daki realfi (reel finans) alanında başka hangi ürün ve hizmetler bulunmalıdır? Ve bunu tüm Afrika’ya nasıl yayacağız? Rüya bu,”

Aynı zamanda önemli teknik kilometre taşlarına da ışık tuttu. “Hyperledger’dan Linux’a benzer bir resmi açık kaynaklı proje yapısı oluşturulacak” dedi. Bu kurumsal çekişi artıracaktır.

“Cardano’nun akıllı sözleşme platformu Plutus’u geliştirme konusunda geliştiricilerle yaptığımız çalışmanın bir sonucu olarak zaten üç CIPS [Cardano iyileştirme teklifi] var. hayata geçmesi gereken işlem hattımız var. girmesi gereken girdi onaylayıcıları. Eşler arası şu anda test ağında hisse havuzu operatörleri ile test ediliyor ve orada birçok şey oluyor.”

Genel olarak, söz konusu yöneticinin Cardano’nun geleceği konusunda iyimser olduğunu söylemek doğru olur:

“İşleri uygun şekilde sergiliyoruz ve bir iyileştirme görmeye başlıyoruz. adaptasyon gerçekleşiyor, topluluk orada. Yaklaşık iki milyon kişiye ulaştık.”

Bu sene Cardano, iyi bir ilerleme gösterdi. Kısa süre önce Hoskinson, COTI Network tarafından Cardano’da oluşturulan stabil coin için bir güncelleme tweetledi. Oracle döviz kurları sağlamaya yardımcı olacak, kullanıcıların aynı anda birden fazla emir göndermesini, bekleyen emirleri iptal etmesini vb. sağlayacak ana sözleşmeler üzerinde çalışıyorlar. Geliştiriciler şu anda bu uygulamayı test ediyor.

Hoskinson, ayrıca daha geçen ay 2022 için yol haritasından bahsetti. Şimdi, yukarıda bahsi geçen iddiaların belirlenen ölçütlerle uyumlu olup olmayacağını göreceğiz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin