Ethereum gas ücretleri önceki aya kıyasla yüzde 70 daha az! ETH almak için doğru zaman mı?
Ethereum gas ücretleri önceki aya kıyasla yüzde 70 daha az! ETH almak için doğru zaman mı?

Ethereum gas ücretleri önceki aya kıyasla yüzde 70 daha az! ETH almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ETH/USD, piyasa değeri açısından en büyük ikinci blockchain ağıdır ve yerel kripto paranın simgesi Ether (ETH) ve gaz kullanımıyla tanınır. Blockchain güvenli dijital defterlerin kamuya açık olarak oluşturulmasını ve korunmasını sağlar. Ağdaki ücretler “gas” olarak bilinir ve blockchain ağı içinde gerçekleşen işlemlerde katılımcılar tarafından ödenir.

Metrikler, birisi zincir üzerinde Ethereum (ETH) aktarmaya veya bir ERC-20 tokenini taşımaya, tokenleri takas etmeye veya akıllı bir sözleşme ile etkileşime girmeye çalıştığında ortaya çıkan Ethereum blockchaindeki gaz ücretlerinin düştüğünü gösterdi.

Ethereum ağında harcanan ortalama ücret 27 Aralık tarihinde 19,22 dolar kadardı. Bundan birkaç gün önce, 25 Aralık tarihinde ise 22,80 dolardı ve 24 Aralık’ta işlem başına 23,34 dolar kadardı. Daha eski bir tarih olan 9 Kasım’a bakacak olursak işlem ücreti 62,84 dolardı. Bu, ücretin %69,41 veya 43,62 dolar kadar düştüğü anlamı taşıyor.

Bunun yanı sıra, 21 Aralık tarihinde Ethereum.org ana sayfasının 20’den fazla dilde yayında olduğunu ve Ethereum’u çok daha fazla insanın gözünün önüne getirdiğini belirten bir duyuru yayınlandı.

Düşük ücretlerle, Ethereum (ETH) değerinde artışa neden olur mu?

Ethereum (ETH) fiyatı 24 Aralık tarihinde 4.059,98 dolar değerindeydi. Bunun token için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, tüm zamanların en yüksek değerini ve geçen ay nasıl performans gösterdiği aşağıda yer alıyor.

ETH tokeninin tüm zamanların en yüksek değerli noktasına baktığımızda, 10 Kasım tarihinde tokenin 4.878,26 dolar değerine ulaştığı zaman gerçekleşti. Ayın en düşük değer noktası, tokenin 3.987,64 dolar değerine düştüğü 18 Kasım tarihiydi. Bu verilerin ışığında tokenin 890,62 dolar veya %18 değer kaybettiğini anlayabiliyoruz.

Son olarak 18 Kasım ile 27 Aralık arasında ETH tokeninin değeri 72,34 dolar arttı. IntoTheBlock alınan verilere göre, ETH son yedi gün içinde 47.02 milyar doların üzerinde 100.000 doların üzerinde işlem gördü.

Ek olarak, toplam borsa girişlerinde 9 milyar dolar ve toplam borsa çıkışlarında 8.97 milyar dolar yaşadı. Bu göz önüne alındığı zaman ETH, 2021 yılının sonunda 4.200 dolara ulaşma potansiyeline sahip olması nedeniyle değerlendirilebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin