Bu 3 token kripto piyasasına meydan okuyor! Son 24 saat içerisinde yüzde 20'den fazla arttılar
Bu 3 token kripto piyasasına meydan okuyor! Son 24 saat içerisinde yüzde 20'den fazla arttılar

Bu 3 token kripto piyasasına meydan okuyor! Son 24 saat içerisinde yüzde 20’den fazla arttılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında üç tokeni (SAND, MATIC ve ENJ) dünden bu yana yüzde 20’nin üzerinde artış yaşadı. Bu sefer SAND, MATIC ve ENJ gibi kripto varlıklarının düşüşüne rağmen muazzam yükselişlerini sürdürüyor. Özetleyecek olursak bu kripto varlıkları, piyasayı aşağı çekmeye devam eden ayılara rağmen yükseliş trendini koruyor.

Başlangıç ​​olarak, kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar oluşturmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan blockchaine dayalı bir kripto varlık olan The Sandbox (SAND), son 7 gün içinde %30’un üzerinde bir büyüme oranı kaydetti. SAND tarafından gerçekleştirilen bu fiyat hareketi kripto varlığı ilk 50 kripto arasına soktu.

Polygon (MATIC) yükselişi devam ediyor!

Yükselişiyle dikkat çeken diğer token ise Polygon (MATIC) oldu. Hiç bitmeyen gelişimi ve diğer projelerin kendi projelerini başlatmasını sağlayan harika kullanım durumu ile kripto artık en çok takip edilen tokenlerden biri. Yazım sırasında, MATIC son 14 gün içinde %26,3’lük bir büyüme oranıyla 2,69 dolarlık bir yükseliş fiyatından işlem görüyor.

Son olarak, geliştiricilerin kendi paralarını kolayca oluşturmalarını desteklemek için blockchain gücünü kullanan bir kripto varlığı olan Enjin Coin (ENJ), 3,07 dolara kadar yükseldi. Ağ, Ethereum teknolojisinden faydalanıyor.

Öte yandan, yukarıda bahsedilen kriptolar, düşüş piyasasına karşı güçlü kalan kripto varlıklarından sadece birkaçı diyebiliriz. Ethereum ve Binance, verilere göre ilk 5 kripto sıralamasındaki konumlarını koruyan sanal varlıklara örnektir. Yazım sırasında, tüm kripto piyasası değeri neredeyse 2.5 trilyon dolar.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin