Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?
Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?

Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalar, geçen haftadan bu yana, piyasaya sürülen ve bir saatten kısa bir süre içinde %5’ten fazla düşüş yaşayan Ethereum ile birlikte düştü. Peki Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?

TRON fiyatının düşüşü, Top 20’deki kripto paraların en yüksek seviyesi

Sosyal medya topluluğunun birçoğu EOS’u Ethereum’u düşürmekle suçlarken, çoğu kişi ise bu durumun sadece büyük bir balina parası olduğunu söylüyor. TRON (TRX), son 24 saatte %10’luk bir düşüşe ve geçen hafta %20’lik bir düşüşe tanıklık ederek, 4,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,06 dolardan işlem görüyor. Bu mevcut fiyat düşüşü, Top 20’deki kripto paraların en yüksek seviyesi.

Güncel bloglarına göre TRON, bu yıl sonuna kadar Ethereum’un takımını istatistiki olarak aşacak. TRON, 2019’a kadar 1.000 kişilik güçlü bir takım olmayı bekliyor. Taihao Fu, IBM’de bir yazılım mühendisi olarak çalışan ve büyük veri geliştirmede tecrübe sahibi geniş deneyime sahip.

Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?
Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?

Ethereum fiyatının düşüşü TRON’u da mı vurdu?

Taihao Fu, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

TRON’un iyi bir iş yapacağına inanıyorum. Ayrıca, TRON’un gücüyle Blockchain endüstrisinin gelişimini de teşvik etmeyi umuyorum.

Pek çok TRON sahibi ve yatırımcı ile yapılan son bir röportaja göre, özellikle önümüzdeki üç gün içinde başlaması beklenen ana ağ ile TRX fiyatlarında yükseliş eğilimi bekleniyor. Birçok analistin söylediği gibi fiyatlardaki düşüş, Ethereum’un geçici bir yansıması ve uzun vadede piyasayı etkilemeyecek gibi görünüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin