Ethereum yatırımcıları dikkat: ETH fiyatını harekete geçirebilecek gelişmeler yaşandı!
Ethereum yatırımcıları dikkat: ETH fiyatını harekete geçirebilecek gelişmeler yaşandı!

Ethereum yatırımcıları dikkat: ETH fiyatını harekete geçirebilecek gelişmeler yaşandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş piyasa toparlanmasının ortasında, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) bazı olumlu işaretler gösteriyor. Yazım sırasında, ETH %5,48 artışla 2.677 dolar fiyat ve 321 milyar dolarlık piyasa değeri ile işlem görüyor. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, ETH için günlük aktif adreslerin ve fiyat hareketinin şu an itibariyle yükseliş eğilimi gösterdiğini bildiriyor. Bu nedenle, ETH’yi 3.000 dolar ve ötesine taşıyabilecek güçlü bir ihtimal bulunuyor.

Bugün erken saatlerde bir tweet’te Santiment şunları bildirdi:

Ethereum’un faydası, fiyatların bu süre içinde %35 oranında düşmesine rağmen son 4 ayda sabit kaldı. ETH ağında etkileşime giren benzersiz adreslerin miktarı sabit kalırken, günlük aktif adresler ile fiyat arasında yükseliş farkı var.

Ayrıca, Ethereum blok zinciri, en büyük gaz ücretleri endişelerinden birinin üstesinden geliyor gibi görünüyor. Fiyat hareketi de Bitcoin’den daha yüksek güçlü bir korelasyon gösteriyor.

Veri sağlayıcı Santiment şunları bildirdi:

Ethereum şu anda 2.560 dolar seviyesi civarında dalgalanıyor. Şu anda sahip olduğu (Bitcoin’den bile daha fazla) son derece sıkı SP500 korelasyonuna ek olarak, 8 aylık düşük ücretler de görüyor. ETH en son Temmuz ortasında 4,10 doların altında ücret aldı.

Düşük gaz ücretinin, Ethereum blok zincirinde daha fazla DeFi ve NFT etkinliğini teşvik etmesi muhtemel.

Ethereum (ETH) için balina işlemleri

Geçen yılki güçlü birikimin ardından balinalar bir süreliğine ara vermiş gibi görünüyor. Jeopolitik belirsizlik ve enflasyon oranları yükselirken, balinalar şu anda yeni ETH alımları yapmak istemiyor. Bu özellikle Bitcoin, Ethereum ve Tether için geçerli.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, bu kripto kripto para birimleri için birleşik balina işlemlerinin bir yıl içinde en düşük seviyede bulunduğunu bildirdi. Ayrıca şunları da ekledi:

Bitcoin, Ethereum ve Tether, balina işlemlerinde bir yıldaki en düşük seviyeleri gördü. Bu mutlaka düşüş anlamına gelmez, ancak daha fazla savaş ve enflasyon gelişmelerini bekleyen büyük yatırımcıların yansımasıdır.

Bununla birlikte, yatırımcıların ETH ekosistemine olan güveni güçlü kalmaya devam ediyor. Ethereum tabanlı blockchain firması ConsenSys, 15 Mart Salı günü D Serisi finansman turunda 450 milyon dolar güvence altına aldı ve değerlemelerini 7 milyar dolara çıkardı. Duyuru, ConsenSys’in bu fonları “ETH’nin USD eşdeğerlerine oranını ConsenSys’in hazine stratejisine uygun olarak yeniden dengelemek” için ETH’ye dönüştüreceğini belirtiyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin