XRP'de dikkat çeken yükseliş sonrası düşüş geldi! 0,50 dolar seviyesi korunabilecek mi?
XRP'de dikkat çeken yükseliş sonrası düşüş geldi! 0,50 dolar seviyesi korunabilecek mi?

XRP’de dikkat çeken yükseliş sonrası düşüş geldi! 0,50 dolar seviyesi korunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple‘ın XRP’si, kripto piyasası satışlarının ortasında önemli bir artış yaşayarak bir haftada %13’lük bir yükselişle 0,50 dolar eşiğini geçti.

Bu dikkate değer gelişme, XRP’nin canlanmasından ve potansiyelinden etkilenen yatırımcılar ve meraklılar arasında heyecan yarattı.

Kripto fiyat artışları

CoinGecko’da 0,523726 dolarlık umut verici bir fiyat dalgalanmasıyla Ripple’ın XRP’si, son 24 saatte %6,3’lük olağanüstü bir artış ve son yedi günde %12,7’lik etkileyici bir artış göstererek ilgi uyandırdı. XRP’nin değerindeki artış, yükseliş piyasası göstergelerine bağlanarak yatırımcılar arasında iyimserliği yeniden canlandırdı.

Fiyattaki artışın yanı sıra, XRP’nin ağ etkinliği de benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı. Santiment’in bir tweet’ine göre, son iki gün içinde blockchain adres etkinliğinde ikinci ve üçüncü en büyük artışlar yaşandı.

Yükselen fiyat hareketi ve artan ağ etkinliği, yükseliş hissini güçlendiriyor.

BTC ve ETH düştü

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı devam eden davada Ripple için potansiyel bir galibiyet bu çıkış hamlesinde rol oynamış olsa da, kripto piyasasının 31 Mayıs’ta Asya saatlerinde keskin bir düşüş yaşadığını belirtmekte fayda var.

Küresel kripto piyasa değeri %1,37 azalarak 1.14 trilyon dolara geriledi ve Bitcoin ve Ethereum gibi önde gelen kripto para birimleri %2 düşüş yaşadı. Bu piyasa satışı, uzun pozisyonların tasfiyesi ve makro korkular gibi faktörler tarafından etkilendi.

Daha geniş piyasa koşullarına rağmen, XRP’nin etkileyici çıkışı ve önemli kazanımları, son 24 saat içinde 0,4958 ila 0,5272 dolar arasında dalgalanarak direncini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin