Ethereum fiyatı büyük bir yükselişe hazırlanıyor! Bu seviyelere hazır olun
Ethereum fiyatı büyük bir yükselişe hazırlanıyor! Bu seviyelere hazır olun

Ethereum fiyatı büyük bir yükselişe hazırlanıyor! Bu seviyelere hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, yakın tarihli bir tweet’te ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum fiyatına değindi ve ETH Pazar günü yedi ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şirketin analiz ekibi, Ethereum’un potansiyel olarak 2.000 doların üzerine çıkabileceğine inanıyor ve nedenini açıkladı.

Ethereum 1.840 doları aşıyor

Vitalik Buterin’in fikir ürünü kripto parası, geçen yıl Ağustos ortasından bu yana ilk kez 1.840 dolar seviyesinin üzerine çıkarak yedi ayın en yüksek seviyesini gördü. Santiment, Ethereum ağının, talep yüksek olmasına rağmen, daha fazla işlem için ısınmadığına veya önemli engeller oluşturmadığına dikkat çekiyor. Fiyat yükseldikçe, ETH gaz ücreti işlem başına 2 doların altına düştü.

Santiment’in analitik ekibi, bunun ETH için bir yükseliş işareti olduğuna ve coinin 2.000 dolar ve daha üstüne ulaşabileceğine inanıyor.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1637715284176805888

Ethereum, Cuma ve Cumartesi arasında yukarıda belirtilen yüksek seviyeye ulaştı ve %7’nin biraz üzerinde arttı. Hafta sonu, fiyat yaklaşık %3,64 oranında düştü ve ardından 1.840 doları yeniden kazanmak için yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada, Ethereum 1.767 dolardan el değiştiriyor.

Geçen hafta ETH, birkaç büyük ABD bankasından biri olan Silicon Valley Bank’ın kapanmasının ardından 250 gün içinde ilk kez toplamda yaklaşık %17’lik en büyük kazancı elde etti. SVB’den önce Silvergate Bank faaliyetlerini durdurdu ve alıcı aramaya başladı. SVB’den sonra Signature Bank battı. Bu bankaların üçü de kripto odaklı işletmeler ve borsalarla işbirliği yaptı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin