Ethereum fiyat analizi: ETH yükseliş trendini sürdürecek mi?
Ethereum fiyat analizi: ETH yükseliş trendini sürdürecek mi?

Ethereum fiyat analizi: ETH yükseliş trendini sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ticaret platformu olan Bakkt, Bitcoin’e sınırlı tekliflerine ek olarak platforma Ethereum teklifini de eklediğini duyurdu. Yapılan açıklamada gereken eksiklerin ve onayların tamamlandığını önümüzdeki haftalarda Bakkt platformunda Ethereum sunmaya başlayacaklarını duyurdular. Bakkt ayrıca Bitcoin ve Ether’in perakende tekliflerine ek olarak saklama hizmetleri ve türev ticareti de sunuyor.

Dün yaşanan bir diğer gelişme ise İsveçli finans düzenleyicisi Finansinspektionen tarafından geldi. Finansinspektionen Paris anlaşmasına karşı geldiğini ve iklim krizine sebep olabileceğini öne sürerek AB sınırları içerisinde kripto madenciliğinin yasaklanması çağrısını yaptı. İsveç Çevre Koruma Ajansı’nın da düzenleyici ile aynı görüşü paylaştığına inanılıyor.

Kripto korku ve açgözlülük endeksi, yazım sırasında 73. seviyeden 71. seviyeye düşüyor ve geçen ayın aşırı açgözlülük seviyesi-76 seviyesinde yer alıyordu. Şimdi, endeks bu ayın sonuna kadar aşırı açgözlü bölgelere yer alırsa eğer yatırımcıların riskten kaçınması beklenebilir.

Ethereum fiyat analizi

Ethereum
Ethereum ETHBTC aylık grafik analizi.

Yukarıda yer alan Ethereum ve Bitcoin grafiğinde ETH’nin ETH 1.0 geçişinden önce Bitcoin’e olan talebin artışı gösteriliyor.

Bu yıl 1 Ağustos tarihindeki fiyatın ardından çubuk içi dirençteki düşüş (0.069138) üzerinde bir kırılmanın yanı sıra 25. seviye ve 75. seviyenin üzerindeki mevcut Göreceli Güç Endeksi değerleri, 01 Mayıs 2021 fiyat zirvesinin ötesinde fiyat artışını doğruluyor.

Ethereum
Ethereum ETHUSDT haftalık grafik analizi

Yukarıda yer alan haftalık grafiği, desteği 1700,48 dolar seviyesinde olan yükseliş modelinin devam ettiğini gösteriyor.

ETH fiyatı kısa bir süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi ve bu haftayı 4372,72 dolar üzerinde kapatabilirse ETH yeni bir fiyat sıçramasına göz kırpabilir.

Ethereum
Ethereum ETH günlük grafik analizi.

Günlük analizi incelediğimiz zaman, Göreceli güç endeksi, yukarıdaki günlük grafikte 75 seviyesinin üzerinde daha yüksek değerlere çıkmaya devam ediyor. Bu endekste ETH için yükseliş trendinin sürdüğünü doğruluyor.

Ethereum
Ethereum 4 saatlik grafik analizi.

Son olarak ETH 4 saatlik grafiği inceleyecek olursak gizli bir yükseliş sapma modelini takiben 04 Kasım 16:00 seviyesinin 4.412 doların üzerinde bir destek oluşturulmuş. Mevcut fiyat seviyelerinden bir fiyat artışının önümüzdeki hafta 4.665,19 dolar seviyesini kırması beklenebilir.

Ethereum güç içi takip edilecek seviyeler

Fiyatı: 4.466,92

Orta Vadeli Trend [H4]: Güçlü Boğa

Volatilite: Yüksek

Destek: 3.888,00 dolar, 4.143,18 dolar ve 4.412,00 dolar

Direnç: 4.665,19 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Didim mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin