featured

Ethereum fiyat analizi: ETH hafta sonu öncesinde güçlü kalıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı dün geri çekildikten sonra bugün direnç seviyesi 4.150 doların üzerine çıkmaya çalışıyor. Bu sıra en büyük kripto para Bitcoin 62.000 doların altına geriledikten sonra 63.000 dolara yükseldi. Bitcoin fiyatı 63.000 doların üzerine çıkmayı başarırsa, Ethereum dahil tüm kripto piyasası için yükseliş olacak ve 67.000 dolardan sonra yeni zirvelere yönelecek.

Diğer kripto para birimleri de yükselişe geçti. XRP 1,10 doların üzerine çıkmayı başardı ve 1,11 dolara doğru hareket ederken, Dogecoin direnç seviyesi olan 0,2450 doların üzerine çıkabildi.

Ethereum ise şu anda 4.150 dolarda yer alan direnç seviyesinin üzerine yerleşmeye çalışıyor. Ethereum Göreceli Güç Endeksi ise aşırı alım bölgesine biraz daha yaklaştı, ancak doğru sinyalin oluşması durumunda yukarı yönlü momentum geliştirmek için yeterli alan var.

Ethereum 4.150 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başarırsa, 4.400 dolarda yer alan dirence doğru ilerlemesi bekleniyor. Dün ETH bu seviyenin üzerine çıkma girişiminde bulundu ancak önemli bir dirençle karşılaştı. Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerine çıkmaya çalıştığı için bu düzeltmeler şaşırtıcı değil çünkü bazı yatırımcılar kârlarını almak istiyor. ETH 4.400 doların üzerine çıkmayı başarırsa, ek bir yukarı ivme kazanacak ve yeni zirvelere doğru ilerleyecek.

Destek tarafında, Ethereum için en yakın destek seviyesi 4.000 dolarda yer alıyor. Ethereum bu seviyenin altına düşerse, 3.800 dolardan bir sonraki desteğe yönelmesi beklenebilir. Bu destek seviyesinin başarılı bir şekilde test edilmesi, 20 günlük üssel hareketli ortalama desteğin 3.650 dolarda test edilmesinin yolunu açacak. Ethereum, 20 günlük üssel hareketli ortalama desteğin altına düşerse eğer aşağı yönde ivme kazanması ve 50 günlük üssel hareketli ortalamada yer alan 3.360 dolara hareket etmesi beklenebilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin