Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Ethereum Classic, Monero, Uniswap Fiyat Analizi: 26 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin piyasaları son saatlerde güçlü kayıplar gördü, ancak Ethereum Classic ve Uniswap hızlı geri kazanımlar sağlayabilir. Monero 230 $ ‘ın üzerine çıkmakta zorlandı ancak 205 $’ dan güçlü bir talep vardı.

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic, Monero, Uniswap Price Analysis: 26 March

Ethereum Classic 11,4 dolarlık seviyenin altına düştü ve direnç olarak yeniden test etti, ancak OBV, son satış baskısı dalgasının büyük bir satış hacmine sahip olmadığını gösterdi. Bu, itici güç boğaların lehine bir kez değiştiğinde bir toparlanmanın hızlı olacağını ve ETC’nin hızla 12,46 doların üzerine çıkabileceğini gösterdi.

Yazının yazıldığı sırada, momentum kısa vadede boğalar lehine değişiyordu. MACD yükseliş eğilimi oluşturdu ve sıfır çizgisine doğru tırmanıyordu. ETC, 10.7 – 10.8 $ bölgesinde bir miktar talep buldu ve 11 $ işaretini geçti.

Destek için 11,4 $ ‘ı çevirmek, 12,46 $’ a geçişi tetikleyebilir.

Monero (XMR)

Ethereum Classic, Monero, Uniswap Price Analysis: 26 March

Saatlik grafikte XMR, momentumun 215-220 dolar bölgesinde olduğu gibi nötr olduğunu gösterdi. XMR 230 $ ‘dan 205 $’ a düştü ve 220 $ ‘a yükseldi. RSI nötr seviyesinin üzerine çıkmış olsa da, XMR için her iki yönde de bir pozisyon almayı haklı çıkarmak için henüz yeterli kanıt yoktu.

Düşüş senaryosunda 200-205 $ ‘a bir yeniden test görülebilirken, sıkı bir stop-loss ile agresif bir short’a girmek için 230 $’dan başlayabilecek bir düşüş kullanılabilir. 218-222 dolar bölgesi de kısa vadede önemli hale geldi.

Yükseliş senaryosunda ise 230 $ ‘ın kırılması son derece önemli, ancak XMR Şubat sonundan beri bu başarı ile mücadele ediyor ve boğalar bu dönüşü başardığında bile fiyatları 240 $’ ı geçemediler.

Uniswap (UNI)

Ethereum Classic, Monero, Uniswap Price Analysis: 26 March

UNI’nin 27.6 $ ‘lık direnç seviyesinin desteklenmesi için izlemesi gereken iki seviye vardı; bu, 29.8 $’ ı hedefleyen bir long pozisyonuna girmek için kullanılabilir veya 26 $ ‘lık bir yeniden test, 27.6 $’ ı hedefleyen kısa vadeli long pozisyonu için kullanılabilir.

Yönlü Hareket Endeksi güçlü bir düşüş eğiliminin devam ettiğini gösterdi, ADX (sarı) ve -DI (pembe) 20’nin oldukça üzerinde. Chaikin Para Akışı ayrıca UNI piyasalarından net sermaye akışı gösterdi.

Bununla birlikte, BTC opsiyonlarının sona ermesi ve Nisan aylarının genel tarihsel eğilimi, kısa vadeli momentumun düşüş yönünde olmasına rağmen uzun pozisyonları ödüllendirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin