Ethereum Classic (ETC)
Ethereum Classic geliştiricileri iddia edilen saldırıları reddediyor

Ethereum Classic (ETC) sona mı yaklaşıyor? Geliştiriciler projeden ayrılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Classic (ETC), kripto para piyasası çöküşünün ilk kurbanı olabilir. Son 24 saatte ETC/USD paritesi % 6’dan fazla kaybetti.

Ethereum Classic (ETC) geliştiricileri projeden ayrılıyor

Ethereum Classic, finansman uzmanları çeşitli finansman sorunları nedeniyle projeyi terk ettiği için risk altında. Duyuru ETCDEV’in resmi Twitter hesabında yapıldı. Konuya yönelik duyuruda şu ifadeler yer alıyor:

Ne yazık ki ETCDEV mevcut durumda çalışmaya devam edemiyor ve mevcut faaliyetlerimizin kapatıldığını duyurmak zorundayız.

Geliştiriciler, birkaç hafta önce kripto para piyasasının bir kez daha çöktüğünü ve ekibi düşük fiyatlarla baş başa kalması nedeniyle mali sorunlarla karşılaşmaya başladıklarını açıkladı.

Ethereum Classic ekibi Emerald Wallet v1.0.0’ı piyasaya sürdü

Haberleri takiben ETC fiyatı 4,4 dolara düştü

ETCDEV konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Ekosistemdeki yatırımcılara dışarıdan gelenleri de ekledik. Ayrıca topluluk fonu da yaptık. Fakat bunlardan hiç birinde kısa vadeli finansmanı sağlamada başarılı olamadık.

Twitter oylama sonuçlarına göre, toplumun %61’i projeyi desteklemeyi reddetti. Haberleri takiben ETC/USD paritesi 4,4 dolara düştü. Ancak yazım sırasında ETC %2 oranında düşüşle 4,52 dolardan işlem görüyor. ETC, topluluğun bir kısmının yeni bir zincire geçmeyi reddettiği 2016 yılının yazında Ethereum hard forku sonucunda hayat buldu.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin