Ethereum balinalarından dikkat çeken hamle! Bu metaverse coin'i biriktirmeye başladılar
Ethereum balinalarından dikkat çeken hamle! Bu metaverse coin'i biriktirmeye başladılar

Ethereum balinalarından dikkat çeken hamle! Bu metaverse coin’i biriktirmeye başladılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) balinalarının en büyüğü tarafından yapılan işlemler her zaman kripto meraklılarının dikkatini çeker. Bu sefer Ethereum balinaları, son 24 saat içinde 24 milyon doların üzerinde Sandbox (SAND) tokeni satın aldı. Ancak, SAND’ın fiyatı neredeyse %3 düştü. Görünüşe göre balinalar düşüşte biriktiriyor.

SAND, son 24 saat içinde en çok alınan tokenler listesine girdi

WhaleStats’a göre, Azog ve BlueWhale0069 adlı iki Ethereum balinası sırasıyla 22.97 milyon dolar ve 1.76 milyon dolar değerinde SAND ekledi. Bu hareket, Sandbox tokenini son 24 saat içinde en büyük ETH cüzdanları tarafından satın alınan ilk 10 token listesine gönderdi. Azog ayrıca cüzdanına 1.25 milyon dolar değerinde 699,999 Enjin Coin ekledi.

Veriler, balinaların token’i uzun süredir biriktirdiğini gösteriyor. SAND, son 7 ve 30 gün içinde satın alınan en iyi tokenler listesine kolayca girdi.

Ethereum cüzdanlarının en büyüğü 186.67 milyon dolar değerinde SAND tokenine sahip. Toplam varlıklarının sadece %1,76’sını oluşturuyor. FTX tokeni, Ethereum balinaları tarafından tutulan en büyük token olmaya devam ediyor. Balinalar, 1.8 milyar doların üzerinde FTX tokenine sahipler.

Bununla birlikte, en iyi ETH balinalarının aynı zamanda Decentraland’ı (MANA) SAND’dan daha yüksek oranda tuttuğunu belirtmek önemli. MANA, SAND’a karşı rekabet eden büyük bir Metaverse platformudur. Balinalar 332 milyon dolar değerinde MANA tokenini elinde tutuyor.

SAND, Ledger ile ortaklığını duyurdu

Yakın zamanda The Sandbox, bir donanım kripto cüzdanı olan Ledger ile ortaklığını duyurdu. Ekip, kullanıcılar için güvenliği, eğitimi ve desteği artırarak güvenli bir Metaverse oluşturmayı hedefliyor. Ledger’ın Sandbox’ta bir merkez inşa edeceği bildiriliyor.

SAND tokeni, yazım sırasında ortalama 3,45 dolardan işlem görüyor. Kripto para son 7 gün içinde %4 düşüş yaşadı. CoinMarketCap’e göre Sandbox, toplam piyasa değeri 3.9 milyar doları aşan 39. en büyük kripto para birimidir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin