Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

Ethereum balinaları, aralık ayında büyük satışlar gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Risk iştahanın bol olduğu son 6 aylık süreçte kripto paralar çok varlık gösteremedi. Hem genel ekonominin kötü olması hem de piyasanın iç dinamikleri gidişatı büyük ölçüde etkiledi.

Son birkaç ay ise oynaklık minimum seviyeye indi. Altcoin piyasasında borsa destekli para birimleri hariç ilerleme nerdeyse hiç olmadı. Bu süre zarfında en çok satışlar ön plana çıktı. Balinaların uzun süreli bakış açıları bile değişti.

Ethereum balinaları, son 1 aylık süreçte ciddi bir satış gerçekleştirdi. 2022 yılının bitmesine az bir süre kala riski minimum seviyede tutmak isteyen balinalar satış yönünde işlemlerini sıklaştırdı.

Ethereum balinaları, 1 milyona yakın ETH sattı

Bitcoin ile birlikte dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), kripto borsası FTX’in çöküşünün ardından ciddi satış baskısı altına girdi. ETH fiyatı, yatırımcı güveni azaldıkça 1.200 doların altına düştü. Yıllık kapanış gelmeden önce art arda satışlar kafaları yeniden karıştırdı.

Aralık 2022’de, Ethereum balinalarının şimdiye kadar 1 milyona yakın ETH tokeni sattı. Yapılan satışlar topluluk tarafından daha da endişe verici olarak karşılandı. Popüler kripto analisti Ali Martinez, Santiment’in verilerine dayanarak şunları söyledi:

10.000 ile 100.000 varlık tutan Ethereum balinaları aralık başından bu yana yaklaşık 880.000’den fazla ETH sattı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin