featured

Gözde altcoin’in boğaları savaşı kazanmak istiyor! 2023 yılında yeni zirvelere ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA için zincir üstü veriler, neden bu kadar düşüş yaşadığına dair ikna edici nedenler sunuyor. Pazartesi günü paylaştığı bir gönderide Santiment, ekosistemin büyüdüğünü ancak fiyatın 2022 yılında buna ayak uydurmadığını savunuyor. Bu, altcoin’in fiyatının 2023 yılında yeni zirveler oluşturabileceği anlama mı geliyor?

Metrikler, düşüşe işaret ediyor

Cardano; Ethereum, Solana ve diğer en iyi rakiplere kıyasla önemli ölçüde düşük değerdedir.

Santiment, ADA satıcılarının yavaş yavaş tükendiğine dair bazı sinyalleri vurgulayan bir blog yazısı yayınladı. Her düşüşte blockchain’de daha az kripto para kaybı oluyor. Bu da satış gücünün sürekli olarak düştüğü anlamına geliyor.

altcoin ADA

İyimser olmak için bir başka neden de azalan işlem hacimleridir. Bu tipik olarak kripto pazarlarındaki en güçlü trend tersine çevirme sinyallerinden biridir. Bu eğilim devam ettikçe, ayılar veya boğalar yavaş yavaş hâkimiyetlerini kaybederler ve bu da trendin tersine dönmesine neden olur.

Böyle bir senaryoya, özellikle daha geniş kripto piyasası toparlanıyorsa, 2023’te ADA için tanık olunabilir. Santiment analistleri, garanti edilmese de yukarıda belirtilen göstergelere dayalı olarak gözde altcoin’in fiyatının artacağına inanıyor.

Boğalar hazır mı?

Piyasalar için 2022 oldukça zor bir yıl oldu. Kripto paralar da bu negatif havadan payına düşeni aldı.

Cardano için yakın vadeli görünüm kasvetli görünüyor. Santiment’in son gönderisinde iddia ettiklerine rağmen, negatif hareket bir gerçektir.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,2514 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %2,59 oranında değer kaybetti. ADA, Eylül 2021’de zirvedeyken 3,09 dolardan işlem görüyordu.

Piyasaya yeni yatırımcılar girmesine ve köpekbalıklarının birikmesine rağmen, küresel makro ortam, azalan yatırımcı güveni ve son fiyat hareketi, ADA fiyatının yakın zamanda yükselişe geçmesi için görünürde bir neden olmadığına dair ipuçları veriyor.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin